Guide: Høretelefoner som julegave 2017

150917_santa-girl-headphones-sq

Nissekostumer inspireret af Festli.dk

Julen nærmer sig med hastige skridt, og her på Headgear kan vi naturligvis ikke forestille os en mere oplagt gave til dem, du holder af, end et sæt gode høretelefoner. Det skulle da lige være en kikset julesweater. Men der er jo ingen som forhindrer os i at lytte til blid musik på gode høretelefoner, i en rædsel af en julesweater 🙂
Endnu engang nærmer julen sig, og vi står alle midt i en forvirret cocktail af alen lange ønskesedler, julestress og hjemmebag.

På Headgear.dk kan vi naturligvis ikke se mange gaver mere oplagte end høretelefoner. Men hvilke skal man købe? Markedet er monsun-oversvømmet af høretelefoner i alle priser, stilarter, farver og ikke mindst kvaliteter.

Herunder er en lille guide til, hvilke modeller vi foreslår indenfor forskellige kategorier:

  • Høretelefoner til den prisbeviste julegaveshopper
  • De smukke høretelefoner
  • De meget vellydende høretelefoner
  • Trådløse høretelefoner
  • De trendy
  • Noise cancelling

At lave en fuld fyldestgørende guide vil være nær umuligt, men vælger du en af nedenstående modeller, vover vi pelsen og siger, at du i hvert fald ikke går helt galt i byen.

Høretelefoner til den prisbevidste julegaveshopper

I kategorien med de prisbevidste valg har vi ledt efter de høretelefoner til omkring kr. 500 hvor vi synes, du får mest mulig lyd for pengene.

Soundmagic E10 (S)

Soundmagic E10s


En meget prisbillig in-ear høretelefon som har høstet store roser overalt i Hi-fi branchen. Det ellers ret ukendte mærke har overrasket alle med denne ”no-nonsense” in-ear model, som lyder langt bedre end prisen indikerer. Soundmagic E10 fås også i en model E10S som har mikrofon integreret i kablet.

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere

 Sennheiser CX 1.00

Sennheiser CX 1.00

At CX 1.00 er en af tyske Sennheisers billigste in-ear modeller, betyder på ingen måder at der er tale om et discount-produkt. Dette er en absolut vellydende høretelefon.

Se vores anmeldelse af Sennheiser CX 1.00.

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere

 

AIAIAI Tracks 2

aiaiai tracks 2

Danske AIAIAI har opdaterede deres allerede ikoniske Tracks model. Forskellene virker måske minimale, men der var også allerede tale om en rigtig god lille høretelefon.

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere

Panasonic RP HTX7

imgres

Jeg har nævnt det før her på sitet, og jeg er stadig vild med denne høretelefon fra Panasonic. Dens retrolook, høje lydkvalitet og lave pris gør den til en no-brainer.

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere

Koss Porta Pro + Sennheiser PX100II

Test-Koss-Porta-Pro-745x559-5db8f8b05a80d4a0
images-1

Tillad mig at putte disse to modeller i samme hat. For der er så mange ligheder her. Ultra lette, meget kompakte, ligner noget fra forrige årtusinde (hvilket der også er), og meget prisbillige. I mine øjne er det ikke smukke høretelefoner, men er er omvendt heller ingen tvivl i min optik: Der er ingen steder hvor du kan få så god lyd for så få penge. Punktum!

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere

De smukke modeller

Vi tager her den visuelle hat på, og lytter med både øjne og ører. Her er en håndfuld høretelefoner som er lige så smukke som de er gode. Måske endda mere.

Beoplay H6

B&O H6

Man kan vel ikke sige smukt design uden også at sige B&O.

Med H6 har B&O skabt en ualmindelig smuk høretelefon udført i blødt læder og koldt stål. Udseendet og feelet på disse er nøjagtigt lige så lækkert som man kan forvente af en B&O topmodel.

Se iøvrigt B&O´s egen lille underside der præsenterer dem så fint her.

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere

Ferrari Cavallino T250

Ferrari Cavallino T250

Hvis ikke man kan få råd til en Ferrari…

-Kan man vel starte drømmene med et par høretelefoner skabt af samme designteam og udført i samme materialer.

 

Sennheiser Momentum 2

sennheiser momentum 2

Denne høretelefon kunne for så vidt lige så godt være repræsenteret i den næste kategori, hvor lyden er i fokus frem for udseendet. For det er en usædvanlig vellydende høretelefon, som samtidig er så smuk at man har lige så meget lyst til at sidde med den i hånden og kigge på den, som man har at have den på ørene og lytte til den.

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere

De meget vellydende høretelefoner

I denne kategori lytter vi mere end vi ser. Her er altså tale om høretelefoner der lyder fantastisk godt (til prisen), men som i forhold til ovenstående kategori ikke har gjort så meget ud af materialer, design og feel.

NAD HP50

NAD Viso HP50 høretelefon

NAD´s første bud på en Hi-Fi høretelefon skuffer ikke. Den er super vellydende og har et stort flot soundstage, ikke mindst grundet hvad de kalder ”RoomFeel”. En modifisering af lyden der får dem til at lyde mere som højttalere, og mindre som høretelefoner.

Se vores anmeldelse af NAD HP50.

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere

 

AIAIAI TMA2

AIAIAI TMA2

Her har AIAIAI virkeligt tænkt ud af boksen.

Du får nemlig selv muligheden for at bygge dine egne høretelefoner. Ja du læste rigtigt. Det er dig der bestemmer hvordan dine høretelefoner skal se ud, føles og lyde.

Du får tre bøjler, fire forskellige højttalerenheder, syv forskellige puder og seks kabler at vælge imellem. Alt i alt over 500 forskellige kombinationsmuligheder.

Er det for stor en mundfuld, kan de også fås færdiglavet i nogle få udvalgte kombinationer.

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere

Sennheiser HD 650

Sennheiser HD650

En sand klassiker. I mine øjne ikke nogen smuk høretelefon, men en meget korrekt og vellydende høretelefon. Det er ikke tilfældigt at dette er høretelefonen der bliver brugt af mange professionelle, der virkeligt skal fin-lytte.

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere

Trådløse høretelefoner

Flere og flere forespørger høretelefoner uden ledning. Her er et par bud på gode høretelefoner, hvor du er fri for kabler og knuder. Mange større mærker laver i dag deres modeller både i en almindelig og en trådløs model.

Parrot Zik

Parrot Zik over ear høretelefon i rose gold

Franske Parrot har med Zik skabt en høretelefon, der kan tage kampen op med mange ”almindelige” høretelefoner i prisklassen.

Læs vores anmeldelse af Parrot Zik HER.

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere
Pixmania 0,00 0,00 Gå til butik
Headaudio.dk 2.295,00 2.295,00 Gå til butik

Sennheiser urbanite XL Wireless

Sennheiser urbanite XL Wireless

Sennheisers street-smarte serie Urbanite er blevet trådløse. Baseret på samme kvalitet som deres almindelige modeller, kan du nu undgå ledningen, uden at gå ned på kvaliteten.

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere

BW P5 Wireless

bwp5wbk_1

Ligesom Sennheiser har gjort med deres Urbanite (og Momentum) har engelske B&W også gjort en af deres topsælgere trådløse. P5 er en rigtig lækker høretelefon, som nu oven i købet kan fås trådløs.

Køb dem til kr. 2899 i Hi-Fi Klubben

De Trendy

Vi må ikke glemme at høretelefoner også er et fashion-accessory.

Beats by Dre Solo 2

beats-by-dr-dre-solo-2-on-ear-headphones-black

Jeg må indrømme at jeg tidligere har været lidt efter Beats by Dre for deres lydkvalitet. Langt de fleste af deres høretelefoner har været meget lidt detaljeret og rigtigt meget basfokuseret. Det har jeg ikke været ene om, og trods massive salgstal, har kritikken haglet ned over Beats by Dre. De har taget ved lære, og har skabt en version 2 af deres mest solgte model Solo. Og der er sket en kæmpe forskel. Så stor at vi i dag uden tvivl vil anbefale disse høretelefoner.

 

Marshall Monitor

marshall-monitor_1367228307

Guitarforstærker-giganten Marshall har også set lyset, og slået sig på høretelefoner og bluetooth højttalere.

Deres absolut bedste høretelefon er Monitor. Og den lyder nøjagtigt lige så godt som den ser ud.

Se vores anmeldelse af Marshall Monitor HER.

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere

Noise cancelling

Eller støjreduktion som det jo nok ville hedde på dansk, er en aktiv funktion indbygget i nogle høretelefoner, der gør dem specielt velegnet til brug i larmende omgivelser. Støjreduktion er et simpelt princip, men komplekst at udføre ordentligt. Hvorfor udvalget af gode høretelefoner også kun er meget lille.

Bose QuietComfort 25

Bose QuietComfort 25

Bose har nok markedets bedste støjreduktion, og har siddet trygt og godt på den trone i mange år. Flere andre kan præstere bedre lydkvalitet på selve høretelefonen, men når det kommer til støjreduktion er Bose stadig mesteren.

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere

Beats by Dre Studio Wireless

Beats by Dre Studio Wireless

Denne høretelefon kunne for så vidt have været med i adskillige kategorier i denne guide, for det er lidt af en schweizerkniv. Designerlækker, trådløs og med en kraftig støjreduktion.

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere

AKG N60 NC

akg-n60-ncpng

Østrigske AKG kan også være med, med denne EISA-vindende høretelefon. Lille og kompakt, og som altid med AKG er lyden helt i orden.

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere

 

God fornøjelse med indkøbene og god jul

 

Så nåede vi til vejs ende i denne lille høretelefon-julegave-guide. Selvom den endnu engang blev lidt længere end jeg regnede med fra starten, er der stadig masser af gode høretelefoner der ikke kom med, selvom de måske fortjente det. Jeg håber dette var med til at give, om ikke andet, et lille overblik.

Kunne du lide guiden og vil være med til at sikre at vi kan blive ved med at udgive guides, anmeldeler og nyheder om høretelefoner, så brug venligst de links du finder nedenunder hver at høretelefonerne, når du handler. (Også selvom du køber andet end høretelefoner).

Ved at bruge disse links, hjælper du os til at kunne fortsætte vores arbejde fremadrettet.

På forhånd tak, og god jul.

 

 

 

Headgears guide til julegaver i 2013

Julemandens unge kone med høretelefoner?Julehygge, god mad og god musik går hånd i hånd, og når aftenen går på held og alle sidder og roder med julegaver, ømme maver og overtrætte unger, så er det en befrielse at tage sine spritnye høretelefoner på, lukke larmen ude og synke godt ned i stolen med ynglingskunstneren i ørene.Hvis du vil være sikker på at give en gave, der skaber glæde og som ikke skal byttes, kan det være en god idé at læse videre her. Vi vil gå igennem nogle af de høretelefoner, vi ser, som de mest oplagte julegaver.Vi har for overskuelighedens skyld opdelt dem i underkategorier, så du hurtigt kan få et overblik – det kan næsten ikke blive nemmere at redde julefreden…

Høretelefoner til den prisbevidste julegaveshopper

I kategorien med de prisbevidste valg har vi ledt efter de høretelefoner til omkring kr. 500 hvor vi synes, du får mest mulig lyd for pengene.

Klipsch Image S4

Klipsch Image S4 in-ear

Amerikanske Klipsch er nok mest kendt for deres hi-end højttalere og deres dyrere modeller af primært in-ear høretelefoner. Men med deres S4 viser de, at de også kan levere varen i et prisleje, hvor alle kan være med.

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere

 

AIAIAI Pipe

AIAIAI Pipe in-ear

I Danmark kan vi altså også lave rigtig gode høretelefoner. Det er københavnske AIAIAI et levende bevis på. Deres høretelefoner er farvestrålende, billige og har et design, der på én gang skiller sig ud fra mængden og samtidig er diskrete. Men vigtigst af alt, de lyder godt. Rigtigt godt faktisk. Mange overser denne lille perle, fordi de tror, der er tale om en modesmart høretelefon, som er for billig til at spille bold med de store drenge i klassen. Men de tager fejl, for du får en ganske god høretelefon i Aiaiai Pipe.

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere

 

AKG K518DJ

AKG K518DJ

De skrigende farver på AKG K518DJ vil nok skille vandene, men uanset om du er til pangfarver eller ej, kan vi ikke komme udover, at du med K518DJ får formidabel lyd til pengene. Det skal dog siges, at den også fås i helt sort. Koppen kan drejes som det efterhånden er standard på DJ versioner, men det betyder ikke, at du skal være DJ for at få gavn af den gode lyd på K518 DJ. Den passer fint sammen med en smartphone og din favoritkunstner.

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere

 

Panasonic RP HTX7

Panasonic RP HTX7

Det vil nok ikke komme som en overraskelse for nogen, at vi er ret pjattede med RP HTX7 fra Panasonic. Normalt er det ikke Panasonic, vi går til først for høretelefoner, men den her står ud fra mængden på nærmest alle måder tænkeligt. Dens retrolook får den til at ligne noget fra 50´erne, feelet på puderne kan få tankerne hen på høreværn, til gengæld minder bøjlen og lyden meget mere om høretelefoner til mange gange prisen. Super value for money.

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere

 

Koss Porta Pro

Koss Porta Pro on-ear

Hvis der er en høretelefon, som kan kaldes en klassiker, så må det være Koss Porta Pro. Den lille sammenklappelige høretelefon ligner noget, man brugte sammen med sin walkman i 80´erne. Og det gør den blandt andet fordi, det var det man gjorde. Den blev første gang introduceret i 1984, og den kan dermed fejre sin 30 års fødselsdag i år. 30 and still going strong. Den har fået små opdateringer over tiden, men i grove træk er der stadig tale om samme høretelefon. Forvent at kendere vil nikke anerkendende til dit valg af høretelefon – def leste lydentusiaster vil straks genkende denne klassiker. Retro er in, og den lyder stadig pissegodt.

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere

 

Sennheiser PX100II

Sennheiser PX100II

Lidt i samme kategori som Porta Pro finder vi Sennheisers PX100; en åben høretelefon i ultralet udgave. Uden en helt så lang historie i bagagen som Koss modellen, men stadig en model, der har været på markedet i over ti år. Lille, let, sammenklappelig og virkelig vellydende. Den har måske ikke helt samme retro coolness, men dens diskrete fremtoning og den virkelig gode lyd gør den stadig til et hit.

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere

 

AIAIAI Tracks

AIAIAI Tracks

Vi må igen forbi danske AIAIAI. For her har vi fat på en ny høretelefon, der gør den lille, lette 80-walkman agtige høretelefon cool igen. I bund og grund minder den meget om de to ovenstående, bare med et touch af moderne. Den fås i et hav af farver, og du kan selv skille den ad, og samle den igen i andre farvekombinationer. iPhone-knapperne på ledningen viser, at det ikke er et fortidslevn, men en moderne klassiker. Vi har tidligere skrevet om AIAIAI Tracks, og vi står fuldt og fast bag hvad vi skrev – den lyder virkelig godt og har en meget åben og ren gengivelse.

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere

De trendy

Julegaver drejer sig jo ikke kun om lydkvalitet – men om at levere mest mulig glæde til modtageren. Her kigger vi lidt mere på design, popstjerner og street credit end lydkvalitet. Men selvom det ser godt ud, skal det alligevel lyde godt, så vi har fundet en række eksempler på vellydende trendy høretelefoner.

Monster Beats by Dre Powerbeats

 Monster Beats by Dre PowerbeatsBag det lange navn gemmer sig en ganske lille høretelefon, som dog ikke er til at overse når den sidder i øret. Størrelse er jo ikke alt, og denne in-ear model fra Monsters samarbejde med Dr. Dre er en ganske potent lille sag. Selvom bassen er meget kraftig, så spiller den rimelig velafbalanceret og med en god åbenhed. Dynamisk og højt. Præcis som man vil forvente af en høretelefon med doktorens navn på. 

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere
Pixmania 0,00 29,79 Gå til butik

House of Marley Exodus

House of Marley ExodusMåske har vi placeret denne høretelefon i den forkerte kategori, for her spiller design og lyd virkelig sammen og giver en samlet oplevelse, der er noget ud over det sædvanlige.House of Marley er startet af Bob Marleys familie og bygger på velgørenhed og bæredygtighed. Naturlige materialer som træ, læder og genbrugsmetal er grundpiller, ligesom en del af overskuddet går til velgørende formål gennem organisationen 1love . Det er blot noget af det, man får med oven i pakken, når man køber et sæt House of Marley. Exodus er en eksklusiv høretelefon, det ses både på materialevalget, det medfølgende tilbehør og i særdeleshed høres det også i lyden.

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere

Monster Diamond Tears

Monster Diamond TearsMonster er firmaet bag Beats by Dre og er oprindeligt et kabelfirma, men har de sidste mange år gjort meget ud af deres høretelefonlinje. Det er ikke mindst Diamond Tears et godt bevis på. Her har den virkeligt fået gas på designet. Her er i særhed tale om en høretelefon man lægger mærke til. Velegnet til designentusiaster af begge køn.

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere
Pixmania 0,00 44,80 Gå til butik

Skullcandy Aviator

Skullcandy AviatorAviator er Skullcandys topmodel og en helt igennem lækker sag. Designet ligner ikke nogen anden, og der er ikke tvivl om, at der er brugt penge på lækre materialer. Lyden er også meget bedre en de øvrige Skullcandy høretelefoner, som kan have en tendens til at være af svingende kvalitet.

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere

Lidt for sjov, og mest til børnene

Ikke alle vægter lydkvalitet lige højt. Nogle gange handler det lige så meget om, at de skal se sjove ud, eller at der er det rigtige navn på dem. Her er altså ikke nødvendigvis tale om super lyd, men søde eller sjove modeller lavet til den yngre målgruppe.

Jivo ONE DIRECTION SnapCaps Jivo ONE DIRECTION SnapCaps

Her er nok mest tale om høretelefonen til pop-tøsen der bare ikke kan få nok af One Direction. Pink og med 1D logo på kopperne. Så er der heller ingen tvivl om hvilken musik, der bliver spillet – og den 7-årige niece kan ikke blive andet end lykkelig.

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere

 

Coloud Hello Kitty

Coloud Hello Kitty høretelefoner

Vi overgiver os. Selvom vi er fuldvoksne mænd, så må vi sgu indrømme, at de her høretelefoner er for cute. Hvis man var en pige på 5 år, ville de ubetinget gøre lykke…

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere

 

JVC KD5

 JVC KD5 høretelefoner til børn

En høretelefon lavet specifikt til mindre børn. Lille i størrelsen, så den sidder behageligt på et lille hoved, og lavet så den ikke spiller mere end 85dB, så ungerne ikke kommer til at lave en varig høreskade. Smart!

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere
Pixmania 0,00 44,80 Gå til butik

 

Når lydkvalitet betyder mest

I denne kategori gør det absolut ikke noget at høretelefonerne er pæne, men først og fremmest er det lyden, der tæller. Pengene er dog stadig en faktor, og vi holder os i omegnen af kr. 1000.

Philips Fidelio S2

Philips Fidelio S2 in-ear

Ikke bare ligner disse in-ears fra Philips høretelefoner en million, de bider altså også skeer med nogle af de bedste i prisklassen og prisklassen over. Toplækre materialer og feel, og en imponerende lydkvalitet gør Fidelio S2 til nogle af de mest interessante in-ears på markedet lige nu.

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere

 

Sennheiser HD449

Sennheiser HD449 over ear hovedtelefon

Her kan man ikke tale om en smuk høretelefon, og den vil sikkert heller ikke give mange street credit point. Hvis du er typen, der blæser hul i hvad andre synes om udseendet på din høretelefon, enten fordi du er ligeglad eller fordi du kun bruger dem derhjemme, når du er alene, så får du her en topkvalitet høretelefon til superpris. Lyden minder meget om Sennheiser HD 650, blot til en brøkdel af prisen.

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere

 

Hvis lyden betyder lidt mere end prisen

Vi skruer lidt op for prisen og giver dermed også mulighed for at opnå endnu bedre lydkvalitet. Vi forsøger at holde os indenfor ca. kr. 2000. Her er tale om nogle virkelig gode bud på enkeltmandskoncertsalen.

Sennheiser Momentum

Sennheiser Momentum

Sennheiser har ryddet forsiderne på magasiner verden over med deres nye Momentum. De gamle rotter i branchen har gjort det igen. Lavet den høretelefon som alle deres konkurrenter drømmer om at have lavet. Fantastisk lydkvalitet, behagelig og komfortabel udformning og et design der oser af kvalietet – her er tale om en ægte vinder.

 

Philips Fidelio X1

 Philips Fidelio X1

Philips har lagt mærke til, hvad der er sket på høretelefonmarkedet de sidste år, og er vågnet op til dåd. Med deres nye Fidelio serie har de sat en tyk streg under, at man aldrig må glemme Philips, når det komme til teknik og lækre produkter.

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere

 

AKG Q701 Quincy Jones

AKG Q701 Quincy Jones over ear høretelefonAKG har slået pjalterne sammen med musiklegenden Quincy Jones om at lave en serie høretelefoner uden kompromisser. De har taget udgangspunkt i deres K701 og har forbedret og tweeket den ind præcist, som mesteren ville have det. Resultatet er en fantastisk høretelefon, der ikke lader meget tilbage at ønske.

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere
Pixmania 0,00 44,80 Gå til butik

AIAIAI TMA 1 (Studio)

 AIAIAI TMA 1

Vi må endnu engang forbi danske AIAIAI. De er ikke til at komme udenom lige nu, hverken på deres design eller lydkvalitet. TMA 1 er deres topmodel og fås i flere varianter, -DJ, Studio og TMA-1 Young Guru. Sidstnævnte havde vi til test for nyligt her på Headgear, og som Kim Munk udtalte i den anledning, er han nærmest blev forelsket i den. En helt igennem fantastik høretelefon.

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere

 

NAD HP50 NAD HP50

Mange kender nok NAD fra deres store arbejde i Hi-Fi branchen, og især deres forstærkere har gjort dem til allemandseje over de sidste godt 30 år. Men dette er deres første høretelefon. Hvad gør et velrenommeret firma som NAD, når de vil ind på et nyt markede uden at risikere at tabe ansigt? De partnere op med de bedste!

NAD har et søsterselskab i det canadiske PSB speakers. Deres chefingeniør Paul Barton er anerkendt som en af de bedste højttalerdesigner i branchen. Han har skabt denne fantastiske høretelefon, der i modsætning til stort set alle andre høretelefoner på markedet, forsøger at genskaber lyden fra et sæt højttalere. Her lyder det altså ikke som om alle instrumenterne er inde i dit hoved, som du ellers er vant til på høretelefoner, men som om du sidder og lytter på et sæt højttalere, der står foran dig. Lidt specielt, men meget vanedannende.

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere

 

Prisen betyder ikke noget. Kun det bedste er godt nok

Vi går all in. Julegavebudgettet sprænges. Farmand efterlades med et øre til øre smil, kun kendskabet til prisen og overtræk på kontoen kan få smilet til at stivne. Det bløder dog op så snart han trykker på play…

Sennheiser IE 800

Sennheiser IE 800

Bare se på den. Er den ikke smuk?

Hvor tit støder man på en in-ear høretelefon udformet i keramik med ikke bar én, men to basporte? Alt på denne høretelefon er fra øverste hylde. Jeg er lige ved at tro, de hos Sennheiser har bygget et ekstra lag eller to på reolen, for at få en hylde højt nok oppe. Den ultimative in-ear til manden, der har alt, og ønsker sig mere.

Grado PS1000

Grado PS1000

Grado har en speciel plads i hjertet hos lagt de fleste lydnørder. Og når de kommer med en topmodel, så er det ikke for sjov. Her er tale om det bedste af det bedste. Du vil ikke tro dine egne øre med PS1000. Du vil ikke tro, der er så meget information på dine CDer, og du vil ikke tro, at dine øre stadig er i stand til at høre noget så smukt. Invester i en ordentlig høretelefonforstærker og glem alt om MP3 og andet komprimeret stads. CD kvalitet eller bedre, og du er på vej mod vellydens verdensklasse.

God fornøjelse

Forhåbentlig har du, kære læser,ikke  helt mistede modet undervejs. Guiden blev en smule længere en først forventet, men der er så mange lækre sager på hylderne…

På trods af det, er der med sikkerhed mange gode høretelefoner, vi ikke nåede omkring.

Hvis du kender til et super sæt, som du gerne vil anbefale til andre, er du mere end velkommen til at skrive i kommentarfeltet herunder.

Headgear ønsker jer alle en glædelig jul.

2 comments on “Guide: Høretelefoner som julegave 2017

  1. Pingback: Gode julegaveidéer – med fokus på lamper

  2. Pingback: Konkurrence: Vind et par WOOFit Headphones

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre interessante artikler

Modtag gratis nyhedsbrev

Konkurrencer, produktnyheder og de nyeste anmeldelser
* = Obligatorisk felt