Kategori: Sennheiser

Sennheiser er en af de ældste og mest respekterede Sennheiser logoproducenter af høretelefoner, med rødder helt tilbage til 1945 hvor virksomheden blev grundlagt i Tyskland.

Blandt den yngre generation som er vokset op med Skullcandy og Beats by Dre er der en stor sandsynlighed for at Sennheiser er et stort set ukendt navn, eller forbindes med fars gamle støvede høretelefoner som har været tilsluttet det stationære stereoanlæg siden 80’erne.

Til trods for at Sennheiser har produceret vellydende høretelefoner i flere generationer, har de indtil for ganske nylig fået total baghjul af alle de nye mærker, som gennem fokus på design og samarbejde med kendte musikere har erobret opmærksomheden hos kunderne.

Klassiske Sennheiser høretelefoner

I High-end kredse er Sennheiser mest kendt for deres referencemodeller HD-600 og HD-650, som gennem mange år har været kendt for at være blandt de absolut bedste og mest neutrale høretelefoner man kan købe til menneskepenge (2-3000 kroner). Siden har de opgraderet med HD-700 og HD-800 i den rigtig høje ende. Sennheiser angiver selv at deres topmodel, elektrostatmodellen Orpheus fra 1991, drevet af en tilhørende rørforstærker er de bedste høretelefoner i verden.

Det er værd at bemærke, at Sennheiser har enorm erfaring med trådløs lydoverførsel, både til trådløse hovedtelefoner, men i særdeleshed til mikrofoner. Hvis man er i markedet for trådløse hovedtelefoner til brug i hjemmet (ikke Bluetoothmodeller) er det et godt bud at en model fra Sennheiser vil være det bedste køb. De trådløse modeller RS160 og RS170 er generelt overvældende positivt anmeldt overalt.

Sennheiser Momentum Gennem årene har Sennheiser produceret mange modeller som har ligget i den bedste ende af performance i forhold til pris, hvorimod der ikke har været lagt meget vægt på designet. Dette ændrede sig væsentligt med introduktionen af Sennheiser Momentum i 2012, som var Sennheisers svar på de mange designermodeller som havde oversvømmet markedet. Vi er mange som har været overaskede over at det tog dem så lang tid at gå ind på markedet for hovedtelefoner som ikke bar lyder godt, men også er et fashion statement.

Der er dog ingen tvivl om at det har været ventetiden værd, og Sennheiser Momentum har været en kæmpe succes, og er siden blevet efterfulgt af Sennheiser Momentum On-Ear, som er en lidt billigere on-ear model i samme design. Som det fremgår af vores omtale, er Momentum en imponerende kombination af lækker udførelse, flot design, og ikke mindst overbevisende lydkvalitet.

Sennheiser HD 414I 1968 introducerede Sennheiser verdens første åbne hovedtelefoner. Indførelsen af åbne hovedtelefoner har på mange måder revolutioneret hovedtelefonindustrien og med sig ført et betydeligt løft af lydkvaliteten sammenlignet med alternativerne på daværende tidspunkt.De oprindelige åbne Sennheiser hovedtelefoner (model HD 414) har været med til at gøre Sennheiser til det stærke brand det er i dag. Med over 10 millioner solgte enheder er HD 414 selv i dag den bedst sælgende hovedtelefoner gennem tiden.

Modtag gratis nyhedsbrev

Konkurrencer, produktnyheder og de nyeste anmeldelser
* = Obligatorisk felt