Corsair HS70 anmeldelse

Corsair HS70 er et trådløst gaming headset i mellemprisklassen. Corsair HS70 wireless i hvid koster i skrivende stund 849,- hos Webdanes. Du kan finde headsettet her!

Vores oplevelse af headsettet var indledningsvist rigtig positivt. Min oplevelse var rigtig positiv, og min søn på 10 år beskrev ved førstegangsindtrykket af headsettet som ”vanvittig godt”. Førstegangsindtrykket bestod med bravour.

corsair hs70 headset anmeldelse

Den hvide variant som jeg har anvendt her er i min optik også et superlækkert design. Den sorte er lidt mere plain, men pæn nok.
Du kan finde den sorte variant i kategorien Gaming Headsets hos Webdanes.

For dig der vil have leveret konklusionen med det samme og ikke vil læse analysen, så læs med her – resten af betragtningerne kommer efter:

Hvem er Corsair HS70 god for:

  • Dig der gamer, hvor god lyd og kommunikation bare skal køre, og headsettet skal være en naturlig forlængelse af dit spil.
  • Dig med briller, her er der et headset, der ikke presser eller på anden måde konflikter med dine briller.

Hvem er Corsair HS70 ikke god for:

  • Dig der laver podcasts og andre lydoptagelser, hvor der er behov for superkvalitet mikrofonlyd

Videointro til Corsair HS70

Det er jo altid meget godt, når producenten viser sine produkter frem. Men hvordan oplevede vi Corsair HS70 – Det kan du læse mere om nedenfor!

Komfort til UG+ selv med briller

Når du kigger på HS70, så er det et solidt og relativt stort headset. Fedt design men stort. Når du tager HS70 i hånden, så vejer det også godt til. Det betyder dog ikke noget, når du tager det på. Det er meget behageligt at have på, og tyngden mærkes overhovedet ikke som andet end stabilitet. Trykket mod ørerne er behageligt – ikke for meget og ikke for lidt.

For os med briller, så vil jeg også pointere, at jeg efter at have brugt headsettet 3 timer i streg, så havde der ikke været nogle gener what so ever.

laust med corsair hs 70

Høretelefoner – Rigtig god lyd men der er et men…

Lyden går lige ind og den sidder rigtig godt. Normalt bruger jeg mine Bose høretelefoner til omkring 2000 kroner, og lyden her ved Corsair HS70 var tæt på lige så god. Dog holder Corsair HS70 ikke eksterne lyde lige så godt ude som Bose, men selve lyden – den var fænomenal! Min søn brugte headsettet indledningsvist til Fortnite Solo, hvor han tog et win i første spil med headsettet. Hvis lyden havde været dårlig eller kommet ”underlige” steder fra, så ville det ikke have været muligt for ham.  Så lyden bestod umiddelbart med topkarakter!

MEN der var et men. Du kan justere lydstyrken på selve høretelefonerne. Og det er jo en smart og fed feature, men når du skruer helt op for lydstyrken så kommer der diskant på, og ja det lyder ikke for godt. Det er faktisk en ret nederen faktor ved de her høretelefoner. Ok – men hvem kører lydstyrken på fuld skrald – det behøves du i hvert fald ikke at gøre med det her headset. Så hvis du holder lydstyrken på max 85% af fuld lydstyrke, så er lyden super – hvis du kører over det, så er det en pænt ringe lyd.

Mikrofonen – Acceptabel men klart det svageste punkt

Mikrofonen kan tages af og på, og det er faktisk ret fedt. Så du kan anvende headsettet som almindelige høretelefoner.

Så er der lyden fra mikrofonen. Ofte på de her trådløse headsets med små mikrofoner, så er lyden fra mikrofoner the weak link. Det er det også ved Corsair HS70. Lyden er som sådan acceptabel, men du kan nemt høre, at det ikke er en professionel mikrofon. Jeg lavede et webinar med mikrofonen og headsettet mens billedet ovenfor blev taget, og kvaliteten af lyden var acceptabel, men heller ikke bedre end det. Taget i betragtning af prisen og de andre kvaliteter, der er ved høretelefonernes lyd og komfort, så syntes jeg det er ok og fint nok – og helt sikkert ikke en faktor, som jeg vil afskrive det her headset på baggrund af! Medmindre lydkvaliteten fra mikrofonen er det afgørende for din brug af headsettet, så er lyden fin.

Som et gaming headset, hvor det vigtige er at chatte med andre i games, så er det en helt fin lyd fra mikrofonen. Den eneste store lydbug fra et gaming perspektiv er, hvis du kommer til at puste ind i mikrofonen, så lyder det meget højt og kan nok irritere flere af dine teammates.

Corsair HS70 anmeldelse – Samlet vurdering: Thumbs up

Der er her kigget på mange forskellige faktorer. Når vi her har en samlet vurdering, så er det hvor vi kigger på pris, funktionalitet, design og komfort i en større sammenhæng. Her er det helt tydeligt, at lyd fra høretelefoner, komfort og design er i en klasse, hvor den konkurrerer med markant dyrere headsets. Når det kommer til mikrofonen ja så er den ikke samme topklasse kvalitet som komfort, design og lyden fra høretelefonerne. Men jeg syntes egentlig lyden fra mikrofonen er ok, og også bedre end det man oplever fra billigere headsets. Hvis jeg skulle citere min gamle dansklærers vurdering af mine stile, så er mikrofonens lyd ”lige under middel” i forhold til det man kan forvente i den her prisklasse.

Samlet set, så er det helt sikkert et headset jeg kunne finde på at købe igen! Virkelig god kvalitet, og du får rigtig meget for pengene her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre interessante artikler

Modtag gratis nyhedsbrev

Konkurrencer, produktnyheder og de nyeste anmeldelser
* = Obligatorisk felt