Konkurrence: Vind et par Urbanears Plattan

Konkurrencen er afsluttet, og vinderen fundet. Vi ønsker tillykke til Lasse Niels Christiansen fra Aalborg, som vil få tilsendt et sæt Urbanears Plattan direkte til sin adresse.

Vi har tidligere skrevet om de meget populære Urbanears Plattan on-ear høretelefoner. Nu får du muligheden for at vinde et sæt i valgfri farve, leveret direkte til døren. Læs hvordan nedenfor.

Urbanears-Plattan-black-04Urbanears Plattan er ubetinget blandt de høretelefoner man oftest ser i det danske bybillede, godt hjulpet på vej af en yderst rimelig pris og et overvældende farvevalg (inklusiv vilde specialudgaver som denim, Pendleton og Harris tweed).

Da Politiken sidste sommer testede 6 forskellige sæt høretelefoner i forskellige prisklasser, var Urbanears Plattan ikke blot den billigste af de testede modeller – den endte også med at blive testvinder med 5 ud af 6 mulige stjerner.

Urbanears er et af adskillige høretelefon brands brands som ejes af svenske Zound industries. De står også bag Marshall Hedaphones, Molami, og Coloud. De er enormt innovative og forstår både at lave tiltrækkende designs og skabe buzz omkring deres produkter. På den netop overståede CES messe i Las Vegas havde de Vince Neil fra Mötley Crüe og Steve Angello fra Swedish House Mafia forbi til at skrive autografer og havde fri bar på deres messestand. Det har jeg ganske enkelt ikke set på CES nogen sinde før – det er festlige mennesker.

I samarbejde med de professionelle folk fra MusikDJ udlodder vi nu et sæt Urbanears Plattan i valgfri farve.

For at deltage skal du blot gøre følgende: Send en email til musikdj @ headgear.dk med dit navn og adresse, samt eventuelt din foretrukne farve. Din adresse og e-mail vil ikke blive brugt til andet end konkurrencen.

Søndag d. 23. februar trækker vi lod blandt de indkomne emails, og offentliggør navnet på vinderen, som også får direkte besked.
Vinderen vil få sine nye høretelefoner tilsendt direkte fra MusikDJ.

Og skulle du få behov for at leje en DJ til din næste fest, kan vi godt anbefale af give MusikDJ et kald. De specialiserer sig i firmaarrangementer, bryllupper, fødselsdage og temafester af enhver art og kan medbringe alt inden for lys og lyd. Du kan læse om dem på deres hjemmeside hvor der også er masser af udtalelser fra glade kunder

8 comments on “Konkurrence: Vind et par Urbanears Plattan

 1. Preben Collin

  Jeg er meget interesseret i de omtalte all Ear Headphones .
  Hvis jeg skulle være heldig at vinde vil jeg gerne have sættet i farven sort.

  Mvh.
  Preben Collin

 2. Ib Steffensen

  Sorte

 3. lotte jessen

  Ville gerne glæde vores søn med et par i sorte, hvis jeg skulle være den heldige.

 4. Kim F

  Til jer der har skrevet i kommentarfeltet her på siden: Fremgangsmåden er som beskrevet, at sende en mail til ovenstående adresse.

  Vi har dog registreret jeres email adresser, så I deltager naturligvis i konkurrencen på lige fod med alle dem som har skrevet direkte.

 5. Hvis jeg nu skriver både en kommentar og en mail, deltager jeg så med 2 lodder..?

 6. René Kristiansen

  Et par sorte vil være ok

 7. Reza Ismaili

  Hej

  Jeg deltager gerne i jeres konkurrence. 🙂
  Har I ikke en facebook side hvor man kan følge jer?

  Mvh, Reza

 8. Øv øv jeg først så denne konkurrence nu.
  Jeg er frisk hvis i holder en konkurrence mere.:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre interessante artikler

Modtag gratis nyhedsbrev

Konkurrencer, produktnyheder og de nyeste anmeldelser
* = Obligatorisk felt