Kategori: AKG

imgres-8

AKG

 

AKG er et af høretelefonverdenens grand old men. Firmaet er stiftet helt tilbage i 1947 i Wien, Østrig. Firmaet har siden starten været på forkant med udviklingen, og har gennem mange år været blandt lydteknikernes foretrukne mærker. Det er nok de færreste forbrugere der har et sæt AKG høretelefoner liggende, da de aldrig har fået det store kommercielle gennembrud. Til gengæld vil du finde AKG høretelefoner i stort set alle musik-studier, øvelokaler, tv-stationer og post-produktionsværksteder.

AKG er kendt i branchen for at have en super lyd, der er både behagelig og virkelig detaljeret, fra høretelefoner der er meget behagelige at have på, da de som oftest bliver brugt professionelt, hvilket betyder mange timer af gangen.

I 1994 blev AKG solgt til HARMAN International, et amerikansk firma der ejer flere store mærker indenfor forbruger- og professionelt-audio/video udstyr. Bl.a. JBL, Lexicon, Crown og Harman/Kadon.

De seneste år har AKG forsøgt at komme mere ind på konsumermarkedet, ved bl.a. at introducere flere signaturemodeller med kendte kunstnere. Først introducerede de en række modeller med den legendariske Quincy Jones, og senest den hollandske DJ Tiesto.

Modtag gratis nyhedsbrev

Konkurrencer, produktnyheder og de nyeste anmeldelser
* = Obligatorisk felt