Marshall Monitor hovedtelefon – anmeldelse

Review Overview

Samlet vurdering 7

Overall: 7.00

Marshall er en af verdens førende producenter af guitarforstærkere, og er verdenskendt for deres unikke lyd og design.

– Så da de for et par år siden begynde at lave høretelefoner var interessen stor fra min side. Deres første modeller Minor og Major var absolut interessante, og et godt bud på en god start fra rockverdenens Grand Old Man.

Vi har tidligere omtalt deres mest populære model Marshall Major på Headgear.

Nu er deres nye topmodel Monitor på gaden, og den får æren af at være den første hovedtelefon der får en anmeldelse her på sitet.

Marshall Headphones - Monitor udgave med bas

Marshall Monitor er en ret spændende hovedetelefon, der på en gang er både meget anderledes end dens konkurrenter og på samme tid prøver at ramme det samme publikum.

Priser for Marshall Monitor

Traditionen tro opdaterer vi løbende priser på Marshall Monitor høretelefonen så du lettest muligt kan finde den billigste forhandler.

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere

 

Det visuelle  

Marshall Monitor - topmodel fra Marshall Headphones

Kopperne er lukkede og lavet af et nubret plastmateriale, der er taget fra deres guitarforstærkere. Den sorte kop er pyntet med Marshalls legendariske signatur i hvidt. Igen, helt som vi kender det fra deres forstærkere. Højre/venstre markeringerne og hængslerne er af messing og har en smart folde-ind-i-sig-selv-funktion, der gør at den fylder så lidt som muligt i tasken. Bøjlen er af metal og betrukket med meget blødt skum og lige så blødt læder. Det hele er virkeligt lækkert lavet, og man får faktisk mere lyst til at røre ved dem, end at have dem på. Alt er blødt og lækkert og virker rigtigt gedigent. Foldefunktionen er fjederbelastet og hurtig, og virker derfor som noget der holder.

Marshall Monitor - minijack kabelKablet er aftageligt, hvilket jeg synes er virkelig lækkert.

For det første, er det næsten altid i forbindelse med at tage hovedtelefoner op og ned af tasken, man kommer til at rykke kablet i stykker, og for det andet fylder de mindre, når man fjerner kablet. Og lige præcis det med skader på kablet er ofte et problem. Så her skal du ikke skrotte dine høretelefoner, men blot skaffe dig et nyt kabel. Det er et helt almindeligt 3,5mm minijack, så det er tilmed ret let at skaffe et nyt. Men du har nok i virkeligheden lyst til at beholde det medfølgende kabel, da det kvalitets- og designmæssigt passer perfekt til Marshall Studio. Kablet er udstyret med en enkelt knap så du kan besvare telefonen og trykke play/pause, når du hører musik. Det virker perfekt på iPhone og iPad, som jeg har testet det på. På Android kan det være en anden sag. Det kan variere fra Androide til Androide, hvorvidt knapperne virker, men det kan man vel ikke som sådan klandre Marshall for. For at give den endnu et guitar feel, er et stykke af kablet lavet som en spiral (ligesom der var på guitarkabler in the good old days.) -Hvis ikke du spillede guitar i 70’erne, kender du det nok mest fra fastnettelefoner… Stikkene er guldbelagte for at undgå oxidering og i afspillerenden er det igen designet så de ligner det traditionelle guitarkabel, med fjeder og det hele.

Der medfølger en lækker pose til at pakke dem ned i under transport. Det er helt sikker en god idé, så de ikke udsættes for større risiko for skader end højest nødvendigt.

 

Blødt og lækkert

Størrelsesmæssigt er Marshall Monitor en ret stor hovedetelefon, som dog alligevel ligger et sted mellem on-ear og over-ear. Der er sikkert mange som kan omslutte deres ører helt af Marshall Monitor, men med mine åbenbart halvstore ører, kan jeg kun lige netop have hele øret ind i koppen. Puderne er ret store, læderet på puderne er meget blødt og skummet i dem er tilsvarende blødt, hvilket giver et virkeligt lækkert feel. De sidder meget behageligt og slutter tæt uden at klemme.

I hvert fald i første omgang.

Efter et par timers lytning bliver de meget varme og jeg får lyst til at tage dem af, og give mine ører, og for så vidt hele mit hovede, lidt luft. Når de kommer af opdager jeg, at de faktisk sidder så tæt, at det føles som om hovedet er blevet meget lettere. Det er en ret sjov ting. De føles på ingen måde trykkende når jeg har dem på, det finder jeg først ud af når de kommer af… -Og da de kom af, fandt jeg en ret stor designfejl på dem.

Normalt tager jeg bare høretelefonerne af, og hænge dem rundt om halsen. I hvert fald hvis jeg ved jeg skal bruge dem igen snart.

Men her fejler Marshall Monitor.

De lukker sig så tæt sammen, måske på grund af deres fold sammen funktion, at det føles som om jeg bliver kvalt, når de hænger rundt om halsen. Det er virkeligt ubehagelig og tvinger mig til at tage dem helt af i stedet, hvilket ikke altid er særligt praktisk.

Den sociale høretelefon

Som tidligere nævnt er kablet på Marshall Studio aftageligt, men der gemmer sig en lille ekstra feature i den forbindelse. Der er tilslutning i begge sider, så du selv kan vælge om du vil have kablet i højre eller venstre side. Uanset hvilken side du vælger, vender stereobilledet naturligvis rigtigt. Men det rigtigt smarte ved at have to stik er, at du kan linke videre til et andet sæt høretelefoner. En fed lille feature, hvis du vil dele din musik eller film med andre. Da det er et helt almindeligt 3,5mm jack, er der ingen krav om at det andet sæt, der bliver linket til også er Marshall Monitor. Det kan for så vidt være hvad som helst. Der er stort set ingen lydmæssige forandring når du linker en ven på. Til gengæld er lydniveauet på nummer to høretelefon noget lavere, end hvis den kobles direkte i afspilleren. Jeg vil antage, at du bruger en del mere batteri på din iPod eller telefon ved at køre med to sæt høretelefoner på, men det er dog ikke noget jeg har testet eller målt på.

Testen 

Jeg var lidt i tvivl om, hvordan jeg skulle teste Marshall Monitor.

Den er lidt stor til at bruge som sin tag-med-bare-høretelefon, men den har jo styring til iPod/iPhone og bruger et lille jack-stik, så den er jo nok mest tænkt til det. Omvendt er den meget lukket og har nogle klare hi-fi mæssige præg, så jeg havde også lyst til at teste den som en hjemme-høretelefon.

Derfor besluttede jeg mig for at gøre begge dele.

Marshall har udviklet et specielt system til Monitor-modellen, som de kalder F.T.F. Det består af en lille filtpude, som du kan sætte foran enheden. På den måde dæmper du primært de høje frekvenser og giver hovedtelefonen en mørkere og blødere klang, men dog på bekostning af diskanten. Jeg synes det fjerner alt for meget diskant og gør lyden unødigt mudret, så jeg har udført alt den kritiske lytning uden filtret i. Idéen er dog meget sjov, og du bør naturligvis prøve dig frem og se hvad du synes bedst om.

Marshall Headphones egen opgivelse af freekvensrespons for Marshall Monitor

På farten

Da jeg i øjeblikket pendler en del med tog, havde jeg jo en oplagt mulighed for at få den testet godt igennem, med larm fra tog, unger der skriger på sæderne ved siden af og alt hvad er ellers hører med på en halvanden times køretur med DSB.

Først og fremmest må jeg sige, at den holder støjen fra toget rigtigt fint ude. Der er ikke tale om nogen aktiv støjdæmpning, men ren og skær passiv akustisk dæmpning, hvilket jeg i øvrigt også foretrækker. Ligesom den føles meget blød at røre ved, føles det også som at blive pakket inde i en stor blød kasse af vat og skumgummi, når man tager Marshall Monitor på. Den omgivende støj bliver dæmpet ganske betydeligt, og det der er tilbage får en meget blød tone over sig. Og blød er også det første ord der popper op, når trykker på play. Bassen er stor, fyldig og blød, og alle stemmer blender smukt ind i musikken. Toppen runder lækkert blødt af og giver ingen former for skarphed fra sig. Normalt vil jeg sige, at det ikke kun er en positiv ting, da for meget bas og en afrundet diskant nemt kan blive noget bulderbas, der får musikken til at flyde sammen og stemmerne til at forsvinde ind i bas-suppen. Men Marshall har præsteret at få det til at virke perfekt. Lyden minder mig om store JBL gulvhøjttalere fra 70’erne. Du ved, fra før mænd skulle spørge om lov inden de fyldte stuen op med store højttalere, der spillede musik, så man kunne føle det og ikke kun høre det. Det eneste, der naturligt nok mangler, er dunket fra bassen i mellemgulvet. En højttaler, som kan imponere i bassen, kræver normalt en stor forstærker, men hverken min iPod eller iPad havde problemer med at få dem til at imponere. Alt bliver silkeblødt og lækkert at lytte til.

Der er dog undtagelser, hvor jeg synes det bliver for meget. Hvis indspilningen i forvejen er meget blød og  70´er agtig, som på Lukas Grahams selv-betitlet debutalbum for eksempel. Her forsvinder musikken i en alt for klistret suppe af unøjagtighed. Sammenligner jeg med min referencemodeller i den bærbare, lukkede og prisbillige kategori, Panasonic HTX-7, så er forskellen let at få øje på. Panasonic´en er meget klarere i sin måde at spille på, det er lettere at adskille instrumenterne fra hinanden, og blødheden er erstattet af en analytisk klarhed. Lukas Grahams Drunk In The Morning har kun netop den bløde sound, han har valgt, nummeret skal have.

Spørgsmålet, der står tilbage, er naturligvis om du har lyst til en lyd, hvor du kan skille instrumenterne fra hinanden, eller om du mere er til en lyd, som samler til en stor blød musikalsk oplevelse.

Skifter jeg til film fra iPad´en, må jeg tilgengæld sige, at jeg ikke er i tvivl. Med buldren fra toget, folk omkring mig, der snakker og larmer og hvad der ellers hører med, er Marshall Monitor en fornøjelse. Larmen forsvinder i baggrunden, og jeg kan koncentrere mig om filmen. Dialogen er behagelig og kampscener har den dynamik og power, der skal til, og intet skærer i ørene eller på anden måde får mig til at miste fokus fra filmen. Igen, der er ikke samme sprødhed og detalje i toppen som jeg har i mine Panasonic, men til gengæld sidder jeg mere uforstyrret og får derfor en bedre filmoplevelse.

En hurtig test på podcast blev det også til, og her var det tydeligt at Marshall Monitor ikke bekymrer sig meget om hvor vidt bitraten til tider er lav. Hvilket fik mig til at lave en anden lille test. Der er overraskende lille forskel på lyden fra en lav bitrate musikfil og en musikfil i fuld cd-opløsning. Meget mindre end jeg er vant til fra andre hovedtelefoner. Et kort øjeblik var jeg i tvivl om, hvorvidt det betød om den var ekstra god til bærbart udstyr, hvor filen tit er komprimeret. Eller om det betød at den simpelthen ikke er detaljeret nok til at skelne forskellen.

Jeg blev enig med mig selv om det første.

Hvis den er primært lavet til bærbart brug, hvilket knappen og mikrofonen på ledningen og det lille jackstik tyder på, så er det jo genialt, at du ikke hver gang, du trykker på play tænker -Ååh nej den fil lyder også af dårlig mp3.

Til hjemmebrug

Marshall Monitor er jo en halvstor hovedtelefon, og defor synes jeg det var oplagt også at teste den som en rigtig hi-fi hovedtelefon. Altså derhjemme i ro og fred og på en ordentlig hovedtlefonforstærker. Hjemme er min reference Denons AHD 2000. En hovedtelefon, som jeg personlig synes gør alting rigtigt. -I hvert fald så længe den ikke trækkes af en iPod…

Der er ingen tvivl om, at en bedre forstærker klæder Marshallen. En stor dynamik og en endnu større musikalitet vælter ind i ørerne. Tilgengæld synes jeg, at blødheden og dens lidt trykkende måde at lukke tæt om hovedet bliver for meget derhjemme. Den mangler åbenheden og klarheden fra en rigtig hi-fi hovedtelefon, når man ser på det absolutte plan, og den bliver let lidt for meget. Marshall Monitors force ligger helt klart i rocken og den tungere del af det elektroniske musik. Der er power og gennemslagskraft, og du kan spille ret højt uden at den virker anstrengende.

Men skiftes der til mere stille musik, som for eksempel Stings Fields Of Gold, mangler jeg at vokalen virkelig folder sig ud, og får det liv som gør, at jeg lever mig helt ind i musikken.

Jeg stødte på en sjov lille ting under testen, som jeg ikke lige havde lagt mærke til før, men som jeg har konstateret er et generelt “problem”. Stikket har grundet mikrofonen tre ringe, hvilket er helt standard. Men når det sættes til en 3,5 – 6,3mm adapter, sker der noget sjovt. Hvis stikket stikkes helt i, ryger fokus fuldstændig, lidt som en optagelse lavet i modfase og på et badeværelse. Det løses dog let ved at trække stikket en lille bitte smule ud af adapteren. Det viser sig at gøre sig gældende på alle kabler med mikrofon på, og er muligvis grunden til, at adapteren ikke følger med i kassen.

Den gode allrounder

Hvor ender vi så?

Tja, bærbart fungerer den rigtigt godt, og virker perfekt med iPod og streaming. Film på iPad´en er perfekt, så længe filmen ikke er mere end et par timer, hvorefter hovedtelefonen bliver noget varm og tung at have på. Den pakkes let sammen og fylder kun lidt i tasken, til gengæld er de rigtig irriterende at have hængende rundt om halsen. Hjemme spiller den endnu bedre, omend den ikke bider skeer med de allerbedste. Personlig har jeg flere forskellige hovedtelefoner til forskellige situationer, men hvis du ikke har lyst til at have mere end et sæt,  (+/- et til at løbe med, for det vil jeg ikke anbefale dem til) så er Marshall Monitor den perfekte allrounder.

Den gør ingenting helt perfekt, men alting ret godt.

Så med mindre du ønsker en stram og analytisk lyd, men i stedet en virkelig blød og behagelig musikpartner, så har du her dit nye sæt hovedtelefoner.

 

Enhed:               40mm custom made
Impedans:           42 Ohm
Følsomhed:           100mV@1kHz = 99dB SPL
Frekvens:            10Hz - 20kHz

 

 

 

15 comments on “Marshall Monitor hovedtelefon – anmeldelse

 1. Benjamin Munch-Andersen

  Hej Kim.
  Jeg er en dreng på 13 år jeg har lige et par spørgsmål til Marshall monitor hovedtelefonen. Jeg kunne rigtigt godt tænke mig nogle nye hovedtelefoner hvor at man næsten ikke kan høre noget baggrunds støj når man nyder noget musik. Jeg kunne virkelig godt tænke mig disse Marshall monitor høretelefoner da det er meget bedre lyd end normale beats by dr dre( efter hvad jeg har hørt), men hvor meget støj er der egentlig når/vis man sidder i et tog? Jeg syntes nemlig det er vigtigt at man kan høre noget musik uden at blive forstyrret!
  Hilsen Benjamin 🙂

  • Munk

   Hej Benjamin

   Jeg vil give dig helt ret i at lydkvaliteten på Marshall Monitor er langt bedre end på Beats by Dre.
   Dæmpningen i Monitor høretelefonerne er blandt det bedste jeg har prøver, når vi taler passiv dæmpning. Du vil sagtens kunne høre musik i bus eller tog uden at være synderligt genert af trafiklarm og medpassagerere.

 2. Ali

  Hey Kim og tak for dine anmeldelser!

  Jeg er lidt i tvivl om hvorvidt det skal være en AiAiAi Young Guru eller den her Marshall Monitor..

  Jeg bruger for det meste høretelefoner når jeg cykler eller træner.

  Hvilken af de to vil du mest anbefale? Kan se du har skrevet at du ikk vil anbefale Marshall til løb, ville det da være bedre med Young Guru’en? (Løb er i min optik ikke optimalt med hørebøffer på men anyway..).

  Lytter primært til jazz, reggae og hiphop (og har aldrig ejet et par hørebøffer – har altid haft earplugs)

  Håber du ka hjælpe!

  • Munk

   Hej Ali
   Jeg er glad for du kan lide anmeldelserne.
   Det er begge gode, behagelige lukkede høretelefoner til ca samme pris.

   Grunden til jeg skriver, jeg umiddelbart ikke vil anbefale Marshall Monitor til løb, er at jeg synes den er lidt stor og tung, og at kablet bliver lidt voldsomt at skulle sloges med på løbeturen.
   På AIAIAI Young Guru, kan du bruge det tyndere kabel, og den føles ikke nær så stor at have på. Jeg er dog enig med dig i, at et sæt over-ear høretelefoner ikke ville være mit førstevalg til løbeturen, men af de to ville AIAIAI være det bedre valg til det.

   Mere overordnet, synes jeg naturligvis at du skal lade dine egne ører tage valget.
   Til det brug du beskriver, som mest er på farten, tror jeg du får en mere alsidig høretelefon i AIAIAI Young Guru.
   -Men jeg synes selvfølgelig stadig at du burde give begge to et lyt. De lyder ret forskelligt og smag og behag er som bekendt forskellig.

   Jeg håber du kan bruge svaret.

   Med venlig hilsen

 3. Ronni Jakobsen

  Hej Kim,

  Først og fremmest tak for en rigtig god artikel, som jeg nød at læse. Jeg har mere end et spørgsmål, men jeg håber du alligevel vil forsøge at hjælpe mig.

  1:
  Jeg vil gerne have et par nye hovedtelefoner, da jeg syntes mine snart 10 år gamle Icemat Siberia fortjener at gå på pension.

  Jeg har kig på disse Marshall Monitor og B&O’s H6. Jeg har fokus på hvordan de ser ud, hvor jeg er mest til det meget stilrene og som stikker så lidt ud fra hovedets form som muligt, i modsætning til Icemat Siberias store bøjle eksempelvis. Det gør jeg fordi jeg elsker at vandre i Københavns gader mens jeg lytter til lækker musik og så vil man jo også gerne se så godt ud som muligt.

  Dog er største fokus stadig på lyden. Jeg lytter afgjort mest til hiphop og intet slår et godt tungt beat, men jeg lytter også ret meget til reggae, blues jazz, blød Singer-songwriter og soul.

  Hvilken af Monitor eller H6 mener du jeg bør vælge, eller overser jeg en tredje mulighed du kender til?

  2:
  Når nu der er indgang til at kunne dele musikken med sin sidemand, men at denne mister lyd, er der så en form for mini-forstærker man kan plokke i mellem hovedtelefonen og den anden parts jackstick?

  Jeg ser dette som en god mulighed til eksempelvis at deles om at se en film på bagsædet på lange køreture.

  3:
  Ved du om der findes nogen lille Bluetooth sender, som man kunne plokke i hovedtelefonen, så man kan bruge dem trådløst? Dette kunne jeg særligt godt tænke mig, så jeg kunne bruge dem sammen med min iPhone, via bluetooth, når jeg går ture i Københavns gader.

  Det var vist det hele, jeg håber du kan være behjælpelig.

  Med venlig hilsen
  Ronni.

  • Munk

   Hej Ronni

   Jeg er glad for du finder testen interessant.
   Stick around, der er flere på vej 🙂

   Lad mig prøve at svare dig så godt jeg kan…

   1)
   Jeg må desværre indrømme at jeg stadig har til gode at give B&O H6 et ordentligt lyt. Jeg har indtil videre kun hørt dem ganske kort i B&Os butik. De føles rigtigt lækre, og lyden var umiddelbart fin, men før jeg har haft dem ordentligt på testbænken, vil jeg helst ikke udtale mig alt for meget.
   Marshall Monitor jeg har til gengæld lyttet den del til, og den lyder umiddelbart til at passe dine musikvaner rigtigt godt. Der er altid alternativer derude, og markedet er større end nogensinde før.
   Jeg kunne godt begynde at næve nogle stykker, som måske, måske ikke ville passe bedre til dig, men måske det vil skabe mere forvirring end gavn.
   Hvis jeg var dig, ville jeg give Marshallen et godt lyt, og måske også kigge lidt på Sennheiser Momentum, NAD Viso HP50, og AKG K702.
   -Så gjorde jeg det alligevel 🙂

   2)
   Hvis det drejer sig om at ungerne kan høre musik eller se tegnefilm på iPad på bagsædet, bør du ikke bekymre dig. Det skal nok gå fint uden høretelefonforstærker.

   3)
   Jeg vil mene, at hvis du har behov for en høretelefon med Bluetooth, så skal du helt fra starten vælge en høretelefon med Bluetooth i.
   -Jeg håber ikke jeg kommer til at afsløre for meget, men der kommer meget snart en test her på Headgear.dk, på et rigtigt godt bud på en Bluetooth høretelefon.
   -en lille teaser, kun til dig 🙂

   Jeg håber du kunne bruge svaret.

   Med venlig hilsen

 4. Thomas Jepsen

  Hej Kim,

  Jeg står og skal til at købe nye headphones..

  2 af mine venner har lige købt disse Marshall Monitors og jeg syntes de spiller fantastisk. Jeg har dog også kigget på AIAIAI TMA 1 Young Guru.. Jeg lytter meget til hiphop og lidt electronic til tider. Nogengange også rock. Hvilket headset vil du anbefale hvis jeg gerne vil have en god dyb bass i mit headset.. Har også kigget på AIAIAI TMA1 beatbort (den med den gule ledning)… Kunne også være en god mulighed…

  HJÆLP :)!

  Mvh Thomas

  • Munk

   Hej Thomas

   Personligt synes jeg at AIAIAI TMA 1 Young Guru, er en lidt mere alsidig høretelefon den Marshall Monitor er. Men hvis du elsker den fede bas, giver Marshallen dig mere af den. I mine øjne (eller retter øre) er det svært at finde en høretelefon der giver så fed bas som Marshallen gør, uden det går udover resten af lydbilledet, og gør den unuanceret og grødet. Det er en knivsæg, og Marshall præsterer at balancere på den.

   Med venlig hilsen

 5. Jakob

  Hej Kim jeg vil gærne købe et par nye høretelefoner. Og jeg har kigget på to modeller (marshall monitor og sennheiser momentum on ear) og jeg synes de begge to er rigtig fede. Jeg hælder selv mest til momentum men hvilken af de to lyder best

  Mvh. Jakob

  • Munk

   Hej Jakob
   Det kommer helt og holdent an på dine præferencer.

   Med Marshall Monitor får du en større, blødere og mere behagelig (og lidt svampet) klang. Jeg synes den er super fed, og jeg kan lytte på den i timevis. Den sidder ligeså blødt og lækkert som den lyder. Men i forhold til Sennheiser Momentum er den både lidt stor og varm.

   I Sennheiser Momentum får du en mere nøgtern lyd. På sin vis vil jeg sige, at den ikke rigtigt har en klang. Den smider det ud, som den får ind. Lækkert, sprødt, detaljeret og Hi-Fi agtigt.
   Nogle vil sige lidt kedeligt. I hvert fald sammenlignet med Marshallen. Men den gør ikke noget forkert.
   Til gengæld var jeg lidt skuffet over dens pasform. Jeg fik den aldrig til at sidde helt perfekt. I modsætning til min kollega her på Headgear.dk, som endte med at få den til at sidde helt perfekt. Om vores hoveder har helt forskellig form, eller om han bare var bedre/mere tålmodig må jeg nok hellere lade stå ubesvaret.

   Jeg håber du kan bruge mit svar, og håber du finder den rigtige høretelefon.

   Mvh.

 6. Myhre

  Hej Kim

  Jeg har læst din anmeldelse af Marshall Monitor og fandt den meget interessant.
  Jeg er i øjeblikket på udkig efter et godt headset der skal ligge mellem 1000-2000 danske kroner som jeg kan bruge hver eneste dag gerne flere timer af gangen mens jeg transportere mig selv frem og tilbage.

  Jeg har dog efterhånden meget store krav til min lyd da jeg har været gamer på høj plan i mange år og har problemer med og finde headset til de krav jeg føler jeg sætter til min lyd.
  Kunne du eventuelt hjælpe mig frem til det bedst mulige headset til min daglige transport?

  Mvh Myhre

 7. Søren jensen

  Marshall Monitor har været udsolgt i mere end 3 mdr hos CDON og de ved ikke hvornår/om de får den igen, så personligt mener jeg at I skal tage dem af listen, da det vorker som et stunt for at få folk ind på deres side.

 8. Kim F

  Mange tak for orienteringen, Søren.

  Det ser ud til at CDON har fået dem på lager igen, så de er med på prisopdateringen endnu en gang.

  Vi er altid glade for at få tilbagemeldinger på butikker som rent faktisk ikke kan levere de varer de udbyder til salg.

 9. Pingback: Guide: Høretelefoner som julegave 2015

 10. Pingback: Marshall Headphones - Marshall Major (FX) - on-ear høretelefoner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre interessante artikler

Modtag gratis nyhedsbrev

Konkurrencer, produktnyheder og de nyeste anmeldelser
* = Obligatorisk felt