Kategori: Marshall Headphones – Marshall høretelefoner

imgres-1

Man kan vel næppe sige Marshall uden at tænke Rock ‘n Roll.

Marshall har været fast inventar i alle øvelokaler, studier og scener de sidste cirka halvtreds år. Hvad der startede som en enkelt mand, der byggede guitarforstærkere til byens bands i baglokalet i sin trommebutik i Bletchley, England, blev hurtigt et af rockhistoriens bedst kendte brands. Hurtigt blev Jim Marshalls forstærkere så kendte at de blev standarten på alle scener. Alle der har set et rockband på scenen, vil utvivlsom have set Marshalls legendariske logo på fronten af en guitarforstærker. De er og bliver lyden af rockguitar. Rækken af guitarister der har spillet på hans forstærkere er længere end vi kan redegøre for her, men den tæller blandt andet AC/DC, Iron Maiden, Jimi Hendrix og Slash.

Kendt på deres flotte klang og deres evne til at spille lige en lille smule højere end andre guitarforstærkere. Et faktum som Marshall i mange år har understreget, ved ikke at lade deres volumenknap gå til 10 som alle andres gør, men til 11!

Marshall Headphones er til gengæld ret nye på markedet, men har på ganske få år arbejdet sig ind på markedet, og skabt sig et navn, for at lave fede høretelefoner med masser af Rock n Roll appeal.

Marshalls høretelefoner er lavet af det svenske firma Zoundindustries, som også laver Urbanears, Coloud Headphones m.f.

Zoundindustries er i Hi-Fi kræse, som sådan ikke kendt for at lave de bedst lydende høretelefoner. Til gengæld er de kendt for at lave relativt billige høretelefoner, der er fede at se på, og hvor man får en helt fornuftig lyd til pengene.

Du skal dog ikke se skævt til alle deres modeller. Marshall Monitor for eksempel, er en helt igennem fantastisk høretelefon.

Modtag gratis nyhedsbrev

Konkurrencer, produktnyheder og de nyeste anmeldelser
* = Obligatorisk felt