Hvilke hovedtelefoner passer til Androide-telefoner?

imgresKampen mellem Apples iPhone og den åbne standard hos Androide kører stadig på fuld blus og der er stærke tilhængere i begge lejre. Fordele og ulemper kan vel siges om begge dele, men en ting har slået os her på Headgear.dk…

Integrationen mellem smartphone og høretelefoner

 

Rigtig mange høretelefoner kommer med knapper til at styre afspilleren, skrue op og ned, samt tage telefonen. I langt de fleste tilfælde fungerer det perfekt på Apples iPhone, men på Androide er det lidt mere speget.

Jeg har testet det samme sæt in-ears på tre forskellige Androide-moblier fra HTC. Tilgiv mig, men jeg husker ikke modellerne,  jeg husker dog resultatet, for det kom virkeligt bag på mig.

 

Én virkede helt perfekt, alle knapper fungerede nøjagtigt som de skulle. På en anden virkede kun skru op og ned, men ikke play/pause eller skift nummer. Og på den sidste virkede det slet ikke. Ikke bare virkede knapperne ikke, der kom slet ingen lyd igennem.

 

Jeg må antage, at dette skyldes Andriodes åbne standard, der giver den enkelte producent frie hænder til at skrue mobilen sammen, lige som de vil. Det er der naturligvis mange fordele i, men i tilfælde som dette, gør det også nogle ting unødigt besværligt.

 

Vi vil gerne hjælpen vores brugere til at finde nogle høretelefoner, der passer til Androide, og finde nogle Androide-mobiler, der virker med et større udvalg af høretelefoner.

 

Her skal vi bruge din hjælp

 

Vi kan af naturlige årsager ikke krydstjekke alle Androide-smartphones med alle modeller af høretelefoner, men vi kan lave en liste over ting, der virker og ikke virker.

Så hjælp os til at hjælpe jer ved at skrive jeres erfaringer i kommentarfeltet herunder.

 

På forhånd tak for hjælpen.

2 comments on “Hvilke hovedtelefoner passer til Androide-telefoner?

  1. Matilde

    Ved godt den her artikel er rimelig outdated – men mangler voldsomt hørebøffer til min z1, og er ved at være desperat, så har i fundet ud af noget?

    Med mine eksperimenter kan jeg fortælle at skullcandy med volumen-hjul (nogle af deres hesh varianter har det) virker i forhold til lydstyrke – men dem med hjul har ikke mic.

    Skullcandy med 0.3 mic (tre-knap), som eksempelvis aviator, virker til at tage telefonen og ligge på, på centerknappen, men de to lydstyrke knapper virker ikke. Det er det samme med de ultra flotte on-ear fra Sol Republiqe.

    Så tip mig med flotte bøffer med mic og volumen control til android! De må gerne koste 1500+ men så skal de kunne tåle lidt tæsk og der skal være teenage-design for alle pengene…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre interessante artikler

Modtag gratis nyhedsbrev

Konkurrencer, produktnyheder og de nyeste anmeldelser
* = Obligatorisk felt