Urbanears Plattan

imgres

Designlækkert og stilrent

Med Plattan er det lykkes for Urbanears at lave et sæt virkeligt stilrene høretelefoner, der på en gang er diskrete og lige til, men samtidig med så meget fart på, at de uden tvivl vil tage opmærksomhed.

Urbanears Plattan er en lukket on-ear høretelefon, med en blød pude, der giver en god støjdæmpning.

Puderne er ret bløde, hvilket også er nødvendigt da de ikke omslutter øret, men sidder på øret. Det kan efter lang tids lytning give lidt pres på ørene, men til det almindelige brug, burde det ikke være noget problem.

Bøjlen er betrukket med skum, overtrukket af stof, så du både får en blød og en flot bøjle. Kablet er også betrukket med stof, der udover at se godt ud, gør at kablet ikke filtre sammen.

Der er mikrofon og en enkelt knap på kablet, der kan styre de fleste smartphones. Skulle du ligge inde med en afspiller der ikke understøtter knap og mikrofon på kablet, kan det sættes ud af drift, ved at bruge det medfølgende adapterkabel.

Prisoversigt for Urbanears Plattan

Her finder du jævnligt opdaterede priser for Urbanears Plattan i den sorte udgave. De fleste butikker har samme pris uanset farve, men tjek lige at det er tilfældet, så du ikke bliver overrasket over en højere pris i en mere livlig farve.

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere

Ensfarvet i mange farver

Plattan kan fås i mange farver, lige fra sort og hvid til gul, lilla og oliven grøn. Farverne skiftes jævnligt ud, så der er altid nye farver på vej. Derudover kommer der også forskellige speciel editions som for eksempel en model i denim eller tweet.

Uanset hvilken farve du vælger, vil den til gengæld gå igennem på hele høretelefonen. Alt er ensfarvet. Koppen, bøjlen, kabler er alt sammen samme farve. Selv de små ringe på jack-stikket er farvematchet med resten af høretelefonen. Eneste undtagelse er lige nu en speciel edition de kalder Re:Plattan. Den er lavet af rester fra produktionen, og er derfor sammensat af forskellige farver. Samtidig forsøger Urbanears at sætte trumf på deres øko-venlighed ved at inkludere 5 kvm regnskov i prisen. Altså er du med til at frede et lille stykke natur, ved at vælge netop denne model.

Fold den sammen og tag den med dig

Urbanears laver, som navnet måske indikerer høretelefoner til at have med sig rundt i byen. Det vil sige at de skal kunne tåle at blive taget op og ned af tasker og behandles lidt hårdt. Plattan kan foldes sammen, og kablet rulles rundt om den, så den fylder mindst muligt og kablet ikke kommer til at være i vejen nede i tasken.

images-1

Det virker ganske fint, om end nogle nok hellere ville have haft en taske eller en pose til at pakke den ned i.

Der er ikke tale om en super Hi-Fi høretelefon der kan bringe dig helt tilbage til pladestudiet, men til gengæld får du en høretelefon, der kan følge dig overalt og som ser så godt ud, at du faktisk har lyst til at have dem med dig altid.

Læs mere om Urbanears Plattan her

 

1 comments on “Urbanears Plattan

  1. Lars Bai

    Hej

    Er det muligt at få nye puder til sine gamle Urbanears?

    Mvh
    Lars

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre interessante artikler

Modtag gratis nyhedsbrev

Konkurrencer, produktnyheder og de nyeste anmeldelser
* = Obligatorisk felt