Audyssey Media Player –Gratis

images

 

…men kun i denne uge, så skynd dig få fingrene i denne fantastiske player til iPod/iPhone/iPad.

Hjemmebiograf-entusiasten kender helt sikkert Audyssey som rumkorrektion  i forbindelse med surroundreceivere.

Et lille program der efterhånden er indbygget i mange surroundreceivere, som måler højttalerens respons i det givent rum, og finder og korrigerer for uregelmæssigheder i rummet (og til dels også i højttaleren).

 

Audyssey har nu også kastet sig over høretelefoner.

Appen har været tilgængelig i den amerikanske iTunes Store som en betalings-app i noget tid.

Nu er den også at finde i den danske App Store, og i denne uge (frem til d. 26. juli) er den sågar også gratis.

 

Princippet er såre simpel.

Du fortæller appen hvilken høretelefon du har, og så har Audyssey målt og udregnet, hvad der skal justeres for at få den til at spille optimalt.

Du har mulighed for at slå Audyssey til og fra mens du lytter, så du tydeligt kan høre hvilken forskel den gør.

Du har også mulighed for at justere lidt på eq og tilt, hvis du har lyst til det.

 

Lige som rumkorrektion i hjemmebiografen er der naturligvis delte meninger om, hvorvidt det er en forbedring eller blot er anderledes. Du er naturligvis meget velkommen til at skrive dine erfaringer i kommentarfeltet herunder. Min erfaring både med denne app og med Audyssey i min hjemebiograf er, at hvis det er gjort rigtigt, så bliver det kun bedre, og jeg vil ikke kunne undvære det. Lyt på det gennem et stykke tid, for eksempel et par dage, og prøv så at gå tilbage til ”normalt” –uden Audyssey. Så vil det lige pludseligt lyde kedeligt og uengageret.

-Men tag ikke mit ord for det, prøv det selv.

 

Audyssey Media Player kan spille alt det musik du har liggende på telefonen, men altså ikke fra for eksempel streamingtjenester som WIMP og Spotify.

 

Du har et bredt udvalg af høretelefoner som understøttes af Audyssey Media Player. Pt er der over 215 modeller fra mere end 50 mærker. Og fortvivl ikke, hvis dine høretelefoner ikke er at finde deriblandt. Der kommer jævnligt flere til, og Audyssey er meget lydhøre overfor idéer. Da jeg første gang hørte om Audyssey Media Player (da den stadig kun var tilgængelig på den amerikanske App Store) fandt jeg ikke mine primære iPhone- høretelefoner blandt de modeller der var lavet korrektion på. Jeg skrev til dem på deres hjemmeside, og forventede faktisk ikke at høre fra dem. Med ca. to måneder efter fik jeg en mail fra dem, at nu var de at finde på listen over modeller der understøttes af Audyssey.

 

Så grib mulighed og helt appen mens den er gratis, også selvom du ikke nødvendigvis har nogle at de høretelefoner på listen. Det kan være de kommer senere.

 

Hent appen i iTunes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre interessante artikler

Modtag gratis nyhedsbrev

Konkurrencer, produktnyheder og de nyeste anmeldelser
* = Obligatorisk felt