AfterShokz med ny trådløs bone conduction model

Allerede på CES i 2012 overraskede det lille firma AfterShokz de fleste ved at introducere end færdigproduceret og fungerende høretelefon baseret på bone conduction principper. I praksis betyder at at al lyd overføres gennem vibrationer på kindbenet, således at øret i øvrigt er frit til at kunne høre hvad der sker i omgivelserne.

aftershokz SportModellen hed Sportz, og var afhængig af en mindre opladelig kontrolboks som gjorde dem en smule mindre begagelig at benytte end andre hovedtelefoner. Ikke desto mindre var det et imponerende eksempel på en meget spændende teknik, som vi helt sikkert kommer til at se mere af, nok også fra de store producenter.

 

På CES2013 var det tydeligt, at AfterShokz ikke har ligget på den lade side, men har videreudviklet i hastigt tempo. PÅ bare det ene år, er Sportz blevet til Sportz 2 M2 med større kapacitet, mindre og lettere batteri samt mikrofon og kontrol af smartphones.

aftershokz bluetooth bone conductionHertil kommer den nye Bluetooth model, som helt fjerner nødvendigheden af at skulle have en lille strømforsyning dinglende for enden af et kabel. Alt er indbygget i nakkebøjleudgaven. Den lidt mere krævende bone conduction teknologi gør at batteritiden på et sæt AfterShokz The Bluez begrænser sig til op imod 6 timer (og det er endda ikke ved fuld volumenstyrke). Til gengæld kan man høre sin musik mens man er i fuld kontakt med sine omgivelser.

Det ser ikke ud til at de nye AfterShokz modeller er kommet til salg i Danmark endnu, men Sportz modellen kan findes på Amazon.co.uk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre interessante artikler

Modtag gratis nyhedsbrev

Konkurrencer, produktnyheder og de nyeste anmeldelser
* = Obligatorisk felt