Skullcandy Ink´d

I det efterhånden store udvalg af høretelefoner fra Skullcandy, tager vi her et kig på en af deres mindste modeller. In ear versionen Ink´d.

 

 

Skullcandy model Ink’d

 

Skullcandy Ink´d i grøn/sort

Skullcandy Ink´d i grøn/sort

Her vil jeg kigge lidt nærmere på deres billigste model, Ink´d.

Ink´d er Skullcandys billigste model, og på mange måder en helt standard in ear. Kroppen er lavet i plast, og tippen er udskiftelig.

Der medfølger tre tips i forskellige størrelser, hvilket også er nogenlunde standard for langt de fleste in ears.

Der er ingen mic på ledningen, hvilket kan være rart for eksempel i forbindelse med løb, men giver jo også lidt færre muligheder.

Lyden

Lyden er ikke noget der ligner Hi-Fi. De har dog masser af bas og kan spille rimeligt højt.

Skullcandy Ink´d er dog ikke som sådan nogen dårlig høretelefon. De ligger i et prisleje, hvor man ikke kan tillade sig at forlange noget al verden. De er et fint trin op i forhold til de medfølgende ear buds, og kan isolere langt bedre, grundet muligheden for at finde en tip der passer dit øre og kan derfor lukke til.

Ink´d kan fint bruges til løb, eller hvis du blot vil hæve kvaliteten og komforten en smule, i forhold til det dem der følger med til din iPod. Og til den pris, kan du også tillade dig bare proppe dem i lommen eller i tasken. Der følger nemlig ingen kasse eller pose med til dem.

Til gengæld, kan du vælge Ink´d i en lang række farver, ligesom de også er lavet i adskillige NBA versioner. Så hvis du for eksempel er Lakers-fan, kan du få den i deres lilla/gul farve kombo og naturligvis med deres logo på.

Endnu et lille smart trick fra Skullcandys side. Hvis ikke man kan vinde på lyd, så kan man i hvert fald appellere til sportfans loyalitet.

Læs mere på Skullcandys europæiske hjemmeside

Skullcandy Ink’d pris

For at gøre det lettest muligt for dig at finde et sted at købe Ink’d modellen opdaterer vi dagligt nedenstående pristabel med priser fra de førende danske webshops, så du kan få dine Skullecandy billigst muligt.

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre interessante artikler

Modtag gratis nyhedsbrev

Konkurrencer, produktnyheder og de nyeste anmeldelser
* = Obligatorisk felt