SMS Street by 50 in ear høretelefoner

Serien af høretelefoner fra Street by 50, indeholder både store over ear modeller både med og uden kabel. Her tager vi et lille kig på den lile in ear model.

Den lange og korrekte titel på in ear modellen er SMS Audio Street by 50 in ear headphones, hvilket på mange måder er et meget langt navn, hvorfor jeg i resten af denne artikel kun vil henvise til dem som, Street by 50 in ear.

Det har fra starten været vigtigt for SMS at alle deres høretelefoner skal levere på tre primære punkter. Lydkvalitet, stil og sejhed.

 

Lydkvaliteten

Street by 50 in ear bruger en 11mm enhed, der kan levere et ret højt lydtryk og som er afstemt til at være rimelig neutral. Du skal dog ikke forvente en fuldstændig frekvenslineær neutralitet. Det er en høretelefon der er lavet til at lyde godt og sjovt. Så der er godt med bas på, lidt ligesom der er godt med bas på 50 Cents musik og de klubber der spiller den.

 

Stil

Designet på en høretelefon, uanset om det er on ear, over ear eller in ear, er lige så vigtigt som lyden. Derfor har SMS gjort meget for at lave en stil som er cool at se på, og som man lægger mærke til og kan kende på lang afstand.

 

Sejhed

Høretelefonerne er med dig alle steder hen, og bliver til tider behandlet hårdt. Derfor har SMS gjort meget for at lave deres produkter så sejlivet som muligt. Bøjlen på deres over ear modeller er lavet af blødt og fleksibelt plast som ikke knækker, og kablet på in ear modellen er forstærket, så det ikke knækker eller går fra hinanden.

 

Street by 50 in ears er bygget ret flot.

De ser godt ud, og man kan tydeligt kende dem på deres metal look og det store S. De kan fås i tre forskellige farver, men selvom de ser meget forskellige ud, er designet helt karakteristisk.

Kroppen er en dråbeformet, og yderkanten er forkromet, hvilket giver dem et virkeligt lækkert look. Der hvor kablet sidder fast, er der en kraftig forstærkning som skal sikre imod af man kommer til at rive kablet af, og dermed ødelægger høretelefonerne. Kablet er helt fladt, og har forskellige farver på hver side. Det flade kabler gør både at man kan genkende dem, men er også rigtigt behageligt, især hvis du har kablet inde under trøjen.

Selve den del der går ind i øret, er monteret lidt skævt på selve kroppen, hvilket gør at den passer bedre ind i øret. Desuden kan du letter kende forskel på højre og venstre.

Der er mic og remote på kablet, som passer til Apples iOS produkter. Stikket er lidt specielt, da det hverken er lige eller 90 grader vinklet. Det er nærmere 45 grader, hvilket gør den lidt hverkel/eller. Det flyder ekstra i lommen, og det giver ikke rigtigt nogle fordel at det ser ud som det gør. –Det ser dog ret cool ud, og måske er det dét der har været meningen.

Der medfølger, udover silikonetips i forskellige størrelser også en adapter der passer i de fleste fly, samt en ret lækker hard case. Hard casen er en lille rund puck i matchende farve til høretelefonen, hvor den kan ligge sikker i.

Street by 50 er en ret lækker lille in ear sag, som klart er vær at prøve af, hvis du er på udkig efter en design-lækker høretelefon i den prisklasse.

 

50 CENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre interessante artikler

Modtag gratis nyhedsbrev

Konkurrencer, produktnyheder og de nyeste anmeldelser
* = Obligatorisk felt