Beats by Dre Studio

Med Studio modellen træder Dr. Dre et skridt op ad stigen i forhold til deres mindre model Solo (HD). Vi er også nu oppe i et prisleje, hvor der er større forventninger til høretelefonen.

De fås ligesom Solo i mange farver, hele 11 faktisk. Inkl. en specialversion lavet i samarbejde med EKOCYCLE.  Der er et samarbejde mellem Coca Cola og musikeren Will.I.Am, hvor de genbruger gamle colaflasker til at lave nye produkter med. I dette tilfælde bliver 31% af høretelefonen lavet af genbrugsmateriale fra gamle colaflasker.

 

Beats by Dre Studio blackStudio er en stor høretelefon med en tyk pude, der vil kunne omslutte selv relativt store ører. (Undskyld hvis jeg fornærmer nogle, hvis ører ikke kan være i dem)

 

Det giver hovedtelefonerne et mere luksuriøst feel, der sammen med deres finish gør dem ret lækre at se på. De er også tykkere i bøjlen og i det hele taget en større høretelefon.

 

De kommer ligesom Solo og Solo HD med et aftageligt kabel med mikrofon og knapper til at styre iPod, iPad og iPhone samt HTC, Blackberry og Android.

 

Men hvis du er træt af at have den ekstra lille kasse på kablet, medfølger der også et kabel uden mic.

 

Der medfølger både en adapter til 6,3 mm jack  og det lidt specielle stik med to mono 3,5 mm jacks, som ofte bruges på fly.

Transportkassen der følger med er ret lækker. Studio kan ligesom Solo og Solo HD foldes sammen, så de er lette at have med i tasken. Der er en hardcase der er med, som har et blødt overtræk, så den føles rigtig lækker. Der er sat en lille karabinhage fast i den, så du kan hænge den i en strop på din taske eller i bæltet, hvis du er til den slags.

 

Navnet Studio hentyder jo til at de bliver brugt i pladestudier, hvilket de formodentlig også gør. Der er aktiv støjdæmpning i dem, så man kan blokere udefrakommende støj, hvilket jo kan være rart i et studie, hvor man ikke er den eneste, der ”larmer”. Modellen bliver også ofte set på DJs. Det skyldes nok en blanding af deres finish og ry som en af de mest trendy høretelefoner på markedet, men også fordi de udover at kunne holde støj ud, kan spille HØJT. –Som i, meget højt.

 

Mange foretrækker også høretelefoner med aktiv støjdæmpning til rejser. Støjen fra tog og fly, kan være meget irriterende, især på lange ture. Her kan den aktive støjdæmpning virkelig være god. Du skal dog lige have i baghovedet, når du skal bruge Beats by Dre Studio på rejsen, eller hvor som helst, at du skal have et ekstra sæt batterier med i tasken. De bruger 2 stk AAA batterier, som driver både den indbyggede hovedtelefonforstærker og den aktive støjdæmpning i dem.

Så ingen strøm, ingen musik.

Lyden

I forhold til Solo og Solo HD, er der lidt mere af det hele i Studio. Mere bas, bedre mellemtone og mere fokus i diskanten. Grundet støjdæmpningen og hovedtelefonforstærkeren er der mere power på, hvilket ikke kun betyder de spiller højere, men også at de har mere styr over sagerne. Ligesom Solo og Solo HD, er Studio ikke en hovedtelefon til dig der vil sidde i den bløde lænestol og nippe til en sherry, mens du lytter til de fire årstider. Det er en fest du putter på hovedet. Rock n´roll og derudaf. De er for dig der vil have en grå regnvejrsdag til at føles som at køre med kalechen nede, solbrillerne på og godt skruet op for anlægget, med subben dunkende i bagagerummet.

Beats by Dr. Dre kan købes I en række butikker landet over, og flere steder på nettet.I skrivende stund koster de jf. Pricerunner.dk mellem 1700 og 2800kr.

Link til sammenligning mellem Solo HD og Studio.

 

2 comments on “Beats by Dre Studio

 1. Daniel Heindorff Pagaard Nielsen

  Hej Kim.

  Jeg har et par Monster Beats studio wireless hvor nogle af de små sorte skruer er faldet ud!

  Har du nogen idé om hvor man kan skaffe sådan nogle?

  Mvh
  Daniel

  • Munk

   Hej Daniel

   Jeg vil foreslå dig at tage fat på forhandleren. Hvis de er under 2 år gamle, burde garantien dække, hvis skruerne er faldet ud af sig selv.

   Med venligh hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre interessante artikler

Modtag gratis nyhedsbrev

Konkurrencer, produktnyheder og de nyeste anmeldelser
* = Obligatorisk felt