Kategori: Steelseries

imgres-7

Steelseries

 

Steelseries er på alle måder et utraditionelt firma. Det er startet af to gamere, der mente at kunne forbedre deres evner i spillene, hvis de fik bedre udstyr, lavet specifikt til gaming.

Som sagt, så gjort.

Selv i dag, hvor Strreseries har udviklet sig til et stort multinationalt firma, er det sammen mentalitet der styrer firmaet.

De mener ikke at kunne finde på en masse nye idéer selv, eller kopierer hvad de andre firmaer gør. I stedet har de en stor kontaktflade blandt professionelle gamere, og lytter til hvad deres ønsker og idéer er. De lytter til den almindelige kunde, (dig) og forsøger at lave produkterne som deres kunder ønsker det.

De er medarrangører af turneringer, og sponsorerer spillere på alle plan. Alt sammen for hele tiden at kunne holde fingeren på pulsen, og lytte til deres brugere, så de ved hvordan de kan gøre deres produkter bedre.

 

Høretelefoner er derfor kun en lille del af deres produktprogram. Og deres høretelefoner er ikke lavet til store musikalsk oplevelser. Til gengæld der de blande de aller bedste til det de er lavet til, nemlig spil.

 

Modtag gratis nyhedsbrev

Konkurrencer, produktnyheder og de nyeste anmeldelser
* = Obligatorisk felt