Philips Citiscape Uptown

Lækkert design til overkommelig pris

 

Når man første gang ser Philips Cityscape Uptown, vil de fleste nok gætte på vi har fat på en noget dyrere høretelefon, end hvad tilfældet er.

Uptown ligger i et prisleje, hvor alle kan være med, men i et meget eksklusivt design.

images

Philips Citiscape Uptown er en virkelig lækker designhøretelefon. Her ses den i begge finish.

Moderne retro

Uptown, er en del at Philips´ serie Citiscape, som er designet til den moderne urbane musikelskers krav. Serien består af både on-ear, in-ear og som i dette tilfælde over-ear modeller. Med Uptown er vi i toppen af serien, med en over-ear model inspireret af vintage og retro bøljen. Høretelefonen kunne godt ligne en gammel vintagemodel, i sort og brun fake-læder, aluminiumbøjle med en stor pude og sorte- eller aluminiums-kopper.

Uptown kan ikke foldes sammen, og er derfor ikke lige til at smide i tasken, men med deres look, vil du også hellere have den rundt om halsen, så alle kan se de stilede detaljer.

Philips Citiscape Uptown er en lukket over-ear model, der bruger hvad Philips kalder ”Musicseal”. Altså at lukke af for musikken, både den ene og den anden vej. Du lukker byens larm og støj ude, så du kan koncentrere dig om musikken, og din musik slipper ikke ud fra hovedtelefonen, så du kommer ikke til at forstyrre i bussen. De relativt tykke memory foam puder, er ikke kun med til at lukke af for musikken, men er også med til at få høretelefonen til at sidde virkeligt godt, også efter lang tids lytning. Den passive støjreduktion i Uptown, virker ganske godt, og betyder naturligvis at du ikke skal besværes med batterier som ville være nødvendigt, hvis der var tale om en aktiv støjdæmpning. Bøjlen der går hen over hovedet er i aluminium og er betrukket med en luftfyldt fake-læder pude. Bøjlen virker virkelig stærk og giver et indtryk af en meget holdbar høretelefon. De synlige stikninger hele vejen hen over bøjlen, og er med til at give Uptown et feel af virkelig godt håndværk. Men er også med til at give den et lidt maskulint udtryk.

Kablet et fastmonteret, og kan altså ikke skiftes. Til gengæld er det ret lækkert lavet. Helt fladt, så det fylder mindst muligt, og så det heller ikke knudre sammen. Stikket har en 90 graders vinkel, så det fylder meget lidt i lommen. Philips har valgt en lidt utraditionel løsning til remoten på kablet. Udover den ene knap til play/pause og til at tage telefonen med, er der også en volumenknap. Det er jo som sådan ikke unormalt, men Philips har valgt en analog volumenknap. Altså en lille skyde frem og tilbage knap, som ikke justerer på iPhones volumen, men blot kan skrue ned på høretelefonen. Om det er gjort for at give Uptown et mere retro-feel eller for at kunne passe bedre til Android mobiler skal jeg ikke kunne sige, men et modigt valg.

Du får ikke hverken bæretaske, ekstra kabler eller andet lækkert med i kassen til Philips Citiscape Uptown. Der er kun høretelefonen og en lille adapter du kan bruge, hvis din afspiller ikke understøtter knappen på kablet. Men hvad kan man næste forvente, når man får så lækker en hovedtelefon i det prisleje.

Lyden kommer fra en 40mm enhed, med en rimelig normal følsomhed, hvilket vil sige at den snildt kan bruges sammen enhver almindelig iPod, mp3 afspiller eller smartphone. Lyden er rimelig neutral, hvilket ikke just er almindeligt længere. Men hvor andre booster bassen, og dermed går på kompromis med det overordnede lydbillede, har Philips valgt en lidt mere tilbagelænet lyd. Du får ikke super kraftig bas, og den vil nok ikke blive din favorit, hvis du primært hører dubstep, men det ligner heller ikke ligefrem det segment Philips sigter efter. Derimod får du en lækker høretelefon, der vil opføre sig rimeligt neutralt og få instrumenterne til at lyde naturligt.

Til den kvalitetsbeviste musikelsker der gerne vil have en høretelefon der udstråler luksus, men som stadig ikke er villig til at slippe flere tusinde kroner for et par høretelefoner, er Philips Citiscape Uptown måske lige sagen.

Philips CitiScape Uptown (sort) Prisoversigt

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere
Pixmania 0,00 67,20 Gå til butik

Philips CitiScape Uptown (sølv) Prisoversigt

Forhandler Land Pris Totalpris Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre interessante artikler

Modtag gratis nyhedsbrev

Konkurrencer, produktnyheder og de nyeste anmeldelser
* = Obligatorisk felt