Musiktjenesten Deezer

Deezer er en af de største og mest fleksible musiktjenester i Verden. Du kan både bruge den gratis og købe dig til et abonnement fra denne tjeneste. Vælger du den gratis udgave, vil kvaliteten være lidt lavere, og du vil få reklamer imellem nogle af numrene.

Der vil være forskel på kvaliteten, i forhold til hvilken måde du vælger at streame på, og der er flere gode abonnementer at vælge imellem hos Deezer. Der er ingen begrænsninger på, i forhold til hvor mange numre du lytter til i løbet af en måned. Du kan bare give den gas.

Du kan lave dine egne playlister, få tilbudt numre i samme stil eller bare lytte til det, som den funktion, som kaldes Flow, kommer op med. Flow er en uafbrudt strøm af musik, som er sammensat af din yndlingsmusik og numre, som passer til dem genremæssigt.

Med et Deezer abonnement vil det være muligt for dig at lytte til musik i en god kvalitet, uanset hvor du befinder dig. Du kan også bruge tjenesten, når du er på farten, og derfor kan du når som helst og hvor som helst fylde dit liv med musik.

Vælg selv, hvordan du vil bruge musikken fra Deezer. Der er også mulighed for at bruge tjenesten fra flere forskellige enheder. Det gør denne tjeneste meget fleksibel, at du kan få indflydelse på, hvordan du bruger den, og hvad der skal være på den. Det gør den til en meget personlig musikstreamingtjeneste.

deezer fransk streaming musiktjeneste

Historien om Deezer

Deezer er en fransk musiktjeneste, der leverer streaming til hele verden. Firmaet blev skabt af den ret unge Daniel Marhely i 2007. Deezer blev det første lovlige musikstreamingwebsted i Frankrig.

Daniel Marhely er stadig teknologichef i Deezer, og han har også en meget høj stjerne inden for streamingverdenen.

I løbet af relativ kort tid er Deezer vokset til nu at være lanceret i flere end 180 lande, og denne udvikling er stadig i gang. Indtil videre er der registreret omkring 14 millioner aktive brugere på verdensplan. Det må siges at være temmelig godt klaret i løbet af bare 12 år.

“Hvis man vil lancere et produkt, er det afgørende, at det opfylder et personligt behov”, citat Daniel Marhely. Der er noget, der tyder på, at han har ramt lige i Bulls Eye med sin streamingtjeneste.

Folk har brug for musik, og med streaming er det nu blevet nemmere, end det nogensinde før har været at lytte til musik.

Hvor meget musik kan du finde på Deezer?

Der er nærmest ingen grænse for, hvor meget musik du kan finde hos Deezer. Indtil videre ligger der hele 53 millioner numre, som er lige til at plukke af. Der ligger også flere end 100 millioner playlister, som du bare kan hente.

Det betyder, at du nok aldrig når til bunds i antal af musiknumre herinde. Vælger du at bruge Deezer til at levere musik til dit liv, så får du virkelig noget for pengene. Uanset hvilken musikgenre du foretrækker, så vil du altid kunne finde uanede mængder af musik, som er lige til at hente.

Det er ovenikøbet sådan, at det ikke er slut med det. Der lægges løbende mere musik på, så du kan til stadighed gå på opdagelse i Deezers univers og lære ny musik at kende, eller du kan hente de allernyeste udgivelser hjem.

Mængden af musik hos Deezer er nærmest uudtømmelig. Det kan snarere være et problem at få tid til at lytte til alt det, som man gerne vil.

Hvilke typer af abonnement findes der?

Hos Deezer har du flere former for abonnementer at vælge imellem. For det første er det muligt at bruge Deezer helt uden abonnement. Det er helt gratis, og du må blot være indstillet på, at kvaliteten er lidt ringere, og at musikken bliver afbrudt af nogle reklamer ind imellem. Til gengæld har du fuld adgang til samtlige numre.

Som et egentligt abonnement kan du for eksempel vælge imellem følgende:

 • Deezer Premium til 99 kr./måned
 • Deezer Family til 149 kr./måned for op til 6 profiler
 • Deezer HiFi til 199 kr./måned.

Deezer Premium abonnement

Et Deezer Premium abonnement koster 99 kroner om måneden. Her får du adgang til samtlige numre og playlister, og der er ingen reklamer. Du kan springe over ubegrænset. Du kan også afspille dine numre og playlister, når du er offline. Der er ingen binding på dette abonnement. Det kan således opsiges når som helst.

Hvis du bestiller et Deezer Premium årsabonnement, så kan du få det til 990 kroner i stedet for 1.188 kroner. Det giver en årlig besparelse på 198 kroner. Det er også værd at tage med, hvis du ved, at du alligevel kommer til at abonnere i et helt år.

Deezer Family abonnement

Med et Deezer Family abonnement kan op til 6 personer benytte Deezer ubegrænset for 149 kroner om måneden. Det er klart billigere end det, det koster for 6 enkelte abonnementer.

Betingelsen for at kunne bruge abonnementet er, at familiemedlemmer skal have samme adresse.

De 6 profiler får ingen indflydelse på hinandens musik eller playlister, og der er heller ingen adgang mellem  de seks abonnenter indbyrdes.

Der er ingen reklamer, og du kan også afspille musikken, når du er offline. Vilkårene gælder selvfølgelig for alle de involverede i abonnementet.

Deezer HiFi abonnement

Ønsker du at nyde musikken i en tabsfri kvalitet (FLAC), så burde du ofre et Deezer HiFi abonnement på dig selv.

Et nummer, der kan hentes på en streamingtjeneste, vil være komprimeret. Det vil sige, at der er fjernet nogle bits for at gøre filen mindre. Det betyder, at der er nogle lydfrekvenser, som bliver fjernet fra det originale nummer.

Nummeret på almindelig streaming vil typisk være på 320 kbps. HiFi streames med 16 bits/44,1 kHz tabsfri lydkvalitet (FLAC). Det giver dig det fulde lydbillede, hvor alle de bits, der var i den oprindelige analoge lydkilde, kommer med, når du lytter til nummeret.

Vælg et Deezer HiFi abonnement, hvis du gerne vil have det hele med. Det er udviklet til at bruges på enheder, der understøtter Google Chromecast og Google Assistant.

I denne optimale kvalitet findes der omkring 36 millioner numre, der er Flow og musikken kan hentes til din mobil med 320 kbps.

Et Dezer HiFi abonnement koster 199 kroner om måneden.

Der kan opnås gode rabatter på de nævnte abonnementer, hvis du tilmelder dig Deezer via dit abonnement hos teleselskabet 3.

Min egen brug

Mine egne erfaringer med Deezer skyldes egentlig kun at jeg fik en god rabat gennem 3, da jeg alligevel har mit mobilabonnement hos dem. Ellers har jeg egentlig været af den overbevisning at man lige så godt kunne benytte Spotify, som trods alt er en lidt større udbyder der har flere understøttede produkter i form af Spotify Connect. Men man sparer jo der hvor man kan. Den del jeg dog aldrig har fundet ud af at få andre tjenster til var at overføre mine gamle MP3 filer over, så jeg kan være sikker på at kunen høre 100 % af det jeg har lyst til. Jeg bruger dte mest når jeg skal lave kedeligt computerarbejde (se bare momsafregning.dk så ved du hvad jeg tænker på).

Når det bare er kedeligt arbejde foretrækker jeg monoton musik som noget Röyksopp eller lignende. Denne sommer fik jeg dog fat i alle de gamle 90’er numre da jeg skulle understryge loftet på vores 100 år gamle hus. DJ Bobo og 2 Unlimited er gode bud på noget som kan give lidt energi når der skal arbejdes. Hvis du ikke har forsøgt at understryge tag før, kan jeg fortælle at det er dødssygt. Du kan se hvordan man gør på Gør det selv bladets hjemmeside. Jeg endte så med at nå halvvejs igennem på 4 dage, og fik herefter bygga.dk til at finde en prof. Han klarede resten på 2 dage. Jeg tror jeg holder mig til mine kernekomeptencer fremover.

Deezers funktioner

Deezer er en meget fleksibel streamingtjeneste. Du kan naturligvis finde enkeltvise numre blandt de flere end 53 millioner numre, som er i deres enorme arkiv. Desuden kan du finde færdige playlister, som er lige til at hente. Du kan også skabe din egen playliste, eller du kan lave flere, hvis du har lyst til det.

Der er også en funktion, som kaldes Flow. Det er, som ordet siger, en tjeneste som giver dig en god blanding af dine egne yndlingsnumre – både nye og gamle – tilsat nogle numre, som passer til de numre, du plejer at foretrække. Dermed får du et meget variabelt flow af god musik, som er lige efter din smag. Det er kun Deezer, der tilbyder denne funktion.

Du kan afspille din musik offline, hvis du har et abonnement. Det går ud på, at du henter din musik ned til din enhed, så kan du efterfølgende høre den offline, når du har lyst til det. Det giver dig mulighed for at lytte til din musik, når du er på farten – og også når du befinder dig uden for netdækning.

Der findes også en samling af tekster til dine yndlingssange. Det giver dig en større forståelse for teksterne, og det støtter dig, når du skal synge med på de gode hits. Det er ikke altid, at der bliver sunget så tydeligt, at du kan forstå alle ordene. Så er det fint at have teksten foran dig.

Deezer appen

Deezers app kan bruges til: Android, iOS, Windows, Mac og PC. Det vil sige, at du stort set altid har mulighed for at bruge din Deezer app.

Den er meget intuitiv og super nem at bruge, og den kan bruges på de fleste enheder. En anden stor fordel er, at du kan overføre alle dine MP3’ere til din Deezer konto og efterfølgende streame dem. Alt i alt kan du skræddersy den musik, som du har lyst til at høre.

Fordele og ulemper ved Deezers

Deezer er en brugervenlig og alsidig musiktjeneste. I helt korte træk kan følgende fremhæves:

Fordele:

 • Nem at bruge
 • Lettilgængelig
 • Virkelig mange numre og playlister
 • Forskellige abonnementer
 • Mulighed for gratis brug
 • Mulighed for tabsfri musik
 • Flow-funktionen
 • Overførsel af egne MP3’ere
 • Rabat, hvis du er abonnent hos teleselskabet 3.

Ulemper:

 • Reklamer på den gratis udgave.

Musik til enhver lejlighed

Mange nyder at lytte til musik i mange situationer. Mange foretrækker også forskelligt musik til forskellige situationer. Så er det perfekt at have en musikstreamingtjeneste, der understøtter behovet for musik i hverdagen. Og til fest for den sags skyld.

Det er nemt at bruge Deezer appen – både til at høre musik, som du allerede kender, og til at blive præsenteret for noget musik, som du aldrig har hørt før.

Med funktionen Flow får du for eksempel en godt rystet cocktail af kendte og ukendte numre og af nye og gamle numre. Det kan være en god og alsidig afveksling fra de 100 % selvkomponerede playlister.

Den velkendte playliste har også en værdi. Dels er det dine favoritnumre, og dels kan en tidligere MP3-liste være en god walk down memory lane til den musik, som var soundtracket til dit liv på et tidligere tidspunkt.

Få et godt miks af musikgenrer og playlister hos Deezer. Musik er vigtig på mange måder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre interessante artikler

Modtag gratis nyhedsbrev

Konkurrencer, produktnyheder og de nyeste anmeldelser
* = Obligatorisk felt