Høretelefoner til sport – en smart guide

Vi har tidligere skrevet om høretelefoner til løb her på Headgear.dk. Det er et interessant emne, da der er en masse personlige præferencer som gør sig gældende når man skal vælge mellem kablede eller trådløse, in-ears eller on-ears, med bøjle, skumpropper eller nakkebøjle. Der er mange muligheder for at finde en model som passer til ens egen løbestil.

Vi er så småt i gang med at samle modeller ind til en stor løbetest af høretelefoner som vil køre hen over sommeren. Vi har i den forbindelse haft en del tanker om hvordan man bedst videregiver anbefalinger af forskellige modeller, som kan have individuelle fordele for forskellige løbere. Vi kan sagtens lave en (nogenlunde) objektiv vurdering af lydkvaliteten, men når det drejer sig om komfort og features bliver det hurtigt meget individuelt.

ScreenHunter_29 Apr. 12 20.46For nylig faldt jeg så over en interessant feature på den danske webshop Earbuddy. De har udviklet en guide, hvor man svarer på 9 spørgsmål om den sport man dyrker, hvorefter man får anbefalet hvilke af deres høretelefoner som er det bedste match. Det er faktisk en rigtig god ide, da man gennem nogle spørgsmål man måske ikke havde stillet sig selv får et mere præcist indblik i hvilke modeller der passer til ens ønsker.

Prøv guiden til at finde høretelefoner der matcher din sport

Der er selvfølgelig svagheder ved en guide, som udbydes af en webshop, hvor den mest åbenlyse er at produktforslagene er begrænset til det aktuelle sortiment, og at du derved ikke får det fulde overblik over markedet. Til gengæld har man den fordel, at butikken kender deres egne produkter indgående og dermed kan lave en bedre guide, end et blad eller avis som skriver en artikel om nogle få modeller.
Da vi ikke tidligere er stødt på Earbuddy bad vi dem om at sende os en kort profil af deres webshop. Her er hvad de selv skriver om Earbuddy.dk:

EarBuddy er startet af Rasmus og Lasse, to unge århusianske ingeniører og iværksættere. Vores koncept er baseret på en opfattelse af høretelefoner som en modeartikel og oplevelsesforstærker, hvor lydkvalitet, design og værdi for pengene er sat i fokus. ”Lydkvaliteten er super vigtig for os, men vi er ikke udprægede lydnørder og det hænger nok sammen med at vi ser lydkvaliteten som blot én af flere vigtige faktorer i den samlede vurdering af et par høretelefoner. Når jeg skal gå med et par høretelefoner er det lige så vigtigt at jeg føler mig godt tilpas med designet, komforten og funktionaliteten.”

På hylderne finder man bl.a. det Syd Koreanske mærke Cresyn som er ukendt i Danmark, men som bliver solgt i over 180 Apple-butikker i Asien. Siden de digitale butiksdøre blev åbnet i december 2014 har EarBuddy også tilføjet to danske mærker, nemlig Miiego og Jabra. Det blev gjort for at øge fokusset på høretelefoner til løb og sport.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre interessante artikler

Modtag gratis nyhedsbrev

Konkurrencer, produktnyheder og de nyeste anmeldelser
* = Obligatorisk felt